.

Mersin’de 3 kişiye ait kafatası ve kemik bulundu

27.06.2019 - 14:08, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2577+ kez okundu.
 

Mersin’de 3 kişiye ait kafatası ve kemik bulundu

Mersin’in Çamlıyayla ilçesinde 3 kişiye ait kafatası ve kemikler bulundu.Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Belçınar Mahallesi’nde bir vatandaş yetkilileri arayarak gezdikleri ormanlık alanda insan vücuduna ait kemikler olduğunu belirtti.İhbarın yapıldığı bölgeye hareket eden Çamlıyayla İlçe Jandarma ekipleri söz konusu yerde ve bazı kayalık altlarında iki yada üç kişiye ait olduğu tahmin edilen insan kemiklerine ve kafatasına rastladı.Yapılan araştırmalardan sonra bulunan insan kemikleri adli tıp kurumuna gönderildi.
Mersin’in Çamlıyayla ilçesinde 3 kişiye ait kafatası ve kemikler bulundu.
Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Belçınar Mahallesi’nde bir vatandaş yetkilileri arayarak gezdikleri ormanlık alanda insan vücuduna ait kemikler olduğunu belirtti.
İhbarın yapıldığı bölgeye hareket eden Çamlıyayla İlçe Jandarma ekipleri söz konusu yerde ve bazı kayalık altlarında iki yada üç kişiye ait olduğu tahmin edilen insan kemiklerine ve kafatasına rastladı.
Yapılan araştırmalardan sonra bulunan insan kemikleri adli tıp kurumuna gönderildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.