.

Mersin Tarsus’ta Tır alev alev yandı...

20.06.2019 - 07:28, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2695+ kez okundu.
 

Mersin Tarsus’ta Tır alev alev yandı...

Mersin Tarsus’ta TEM otoyolunda cam yüklü tır’ın kupa bölümünde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin başarılı ve hızlı müdahalesi ile söndürüldü. Adana’dan aldığı cam yükümü Kazakistan’a götürmek için yola çıkan H.Ç ‘nin kullandığı 61 K 0683 kupa ve 61 K 0684 dorse plakalı tır, TEM otoyolunun Tarsus-Pozantı yönü, Damlama mevkiinde hareket halinde ilerlerken, kupa bölümünden bilinmeyen bir nedenle dumanlar yükselmeye başladı. [caption id="attachment_10249" align="alignnone" width="342"] Mersin-Tarsus-Tem-tir-yangin[/caption] Diğer sürücülerinde uyarılarıyla durumu fark eden sürücü H.Ç., tır’ı, yolun güvenlik şeridinde durdurdu. Kendi imkanlarıyla alevleri söndürmekte zorlanan H.Ç. ve diğer sürücüler, durumu itfaiye ekiplerine bildirdiler. Olay yerine hızlı bir şekilde intikal eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus Grup Amirliği’ne bağlı itfaiye ekipleri, kupa bölümünün tamamını saran alevleri hızlı bir çalışma sonucu söndürdü. Neden çıktığı bilinmeyen yangın sonrası kupa tamamen yandı. Trafiğin kontrollü şekilde verildiği olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Mersin Tarsus’ta TEM otoyolunda cam yüklü tır’ın kupa bölümünde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin başarılı ve hızlı müdahalesi ile söndürüldü. Adana’dan aldığı cam yükümü Kazakistan’a götürmek için yola çıkan H.Ç ‘nin kullandığı 61 K 0683 kupa ve 61 K 0684 dorse plakalı tır, TEM otoyolunun Tarsus-Pozantı yönü, Damlama mevkiinde hareket halinde ilerlerken, kupa bölümünden bilinmeyen bir nedenle dumanlar yükselmeye başladı. [caption id="attachment_10249" align="alignnone" width="342"]Mersin-Tarsus-Tem-tir-yangin Mersin-Tarsus-Tem-tir-yangin[/caption] Diğer sürücülerinde uyarılarıyla durumu fark eden sürücü H.Ç., tır’ı, yolun güvenlik şeridinde durdurdu. Kendi imkanlarıyla alevleri söndürmekte zorlanan H.Ç. ve diğer sürücüler, durumu itfaiye ekiplerine bildirdiler. Olay yerine hızlı bir şekilde intikal eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus Grup Amirliği’ne bağlı itfaiye ekipleri, kupa bölümünün tamamını saran alevleri hızlı bir çalışma sonucu söndürdü. Neden çıktığı bilinmeyen yangın sonrası kupa tamamen yandı. Trafiğin kontrollü şekilde verildiği olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.