.

Mersin polisinden onkoloji hastası çocuklara moral

02.11.2018 - 14:00, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1690+ kez okundu.
 

Mersin polisinden onkoloji hastası çocuklara moral

Mersin polisi Onkoloji Polikliniğinde tedavi gören toplam 30 çocuk ve ailelerinin moral ve motivasyonunu arttırmak amacıyla bir etkinlik düzenledi.Bir otelde düzenlenen etkinliğe Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Personeli ve El Ele Ailesi Gönüllü Grubu Üyeleri katıldı. Çocuklara güvenlik konularında bilgilendirme yapılan etkinlikte, çocuklara, polis bebeği, bloknot ve kalem dağıtıldı.Öte yandan polisler ve çocuklar eğlenceli oyunlar oynadı.
Mersin polisi Onkoloji Polikliniğinde tedavi gören toplam 30 çocuk ve ailelerinin moral ve motivasyonunu arttırmak amacıyla bir etkinlik düzenledi.
Bir otelde düzenlenen etkinliğe Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Personeli ve El Ele Ailesi Gönüllü Grubu Üyeleri katıldı. Çocuklara güvenlik konularında bilgilendirme yapılan etkinlikte, çocuklara, polis bebeği, bloknot ve kalem dağıtıldı.
Öte yandan polisler ve çocuklar eğlenceli oyunlar oynadı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.