.

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ’NDE ANLAMLI ETKİNLİK

05.10.2020 - 06:15, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2199+ kez okundu.
 

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ’NDE ANLAMLI ETKİNLİK

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ’NDE ANLAMLI ETKİNLİK HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ’NDE 31 PATİLİ DOST YENİ YUVASINA KAVUŞTU [caption id="attachment_20336" align="alignnone" width="640"] MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ’NDE ANLAMLI ETKİNLİK[/caption] ’nde anlamlı bir etkinliğe imza attı. Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte hayvan severler ve gönüllüler bir araya geldi. Etkinlikte, 31 patili dost sahiplendirildi. Hayata geçirdiği projeler ve etkinliklerle hem sokak hayvanlarını hem yaban hayvanlarını hem de evcil hayvanları koruyan ve gözeten Mersin Büyükşehir Belediyesi, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde anlamlı bir etkinliğe imza attı. Hayvanları korumanın yanı sıra hayvan sever gönüllülerle işbirliği yaparak etki alanını genişleten Büyükşehir Belediyesi, önemli bir farkındalık çalışması gerçekleştirerek, Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde 300’ü aşkın hayvan sever ile gönüllüleri bir araya getirdi. Toplam 31 patili dost yeni yuvasına kavuştu Etkinlik kapsamında hayvan severlerin ulaşımı da Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirildi. Pandemi tedbirlerine uyularak gerçekleştirilen etkinlikte, Tarımsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesi Başkanı Salim Serdar Gökçek, veteriner hekimler, çocuklar ve hayvan severler birlikte padokları gezdi. Kedi ve köpek padoklarını gezen çocuklar, hayvanlara yoğun ilgi gösterirken, bazı çocuklar kedileri ve köpekleri ilk kez kucağına almanın heyecanını yaşadı. Şimdiye kadar Kaşlı Bakımevi’nde hayatlarını sürdüren toplam 31 patili dost düzenlenen etkinlik sayesinde sahiplendirildi ve yeni yuvalarına kavuştu. Hayvan severlerle özel bir bağ kuran ve sokak hayvanları için dört bir koldan çalışan Büyükşehir Belediyesi, etkinlikte sokak hayvanlarını besleyen gönüllülere mama dağıtımı da gerçekleştirdi. Bu kapsamda gönüllülere 15’er kiloluk 137 paket mama, 500’er adet su ve mama kabı dağıtıldı.

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ’NDE ANLAMLI ETKİNLİK

HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ’NDE 31 PATİLİ DOST YENİ YUVASINA KAVUŞTU

[caption id="attachment_20336" align="alignnone" width="640"]MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ’NDE ANLAMLI ETKİNLİK MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ’NDE ANLAMLI ETKİNLİK[/caption]

’nde anlamlı bir etkinliğe imza attı. Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte hayvan severler ve gönüllüler bir araya geldi. Etkinlikte, 31 patili dost sahiplendirildi.

Hayata geçirdiği projeler ve etkinliklerle hem sokak hayvanlarını hem yaban hayvanlarını hem de evcil hayvanları koruyan ve gözeten Mersin Büyükşehir Belediyesi, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Hayvanları korumanın yanı sıra hayvan sever gönüllülerle işbirliği yaparak etki alanını genişleten Büyükşehir Belediyesi, önemli bir farkındalık çalışması gerçekleştirerek, Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde 300’ü aşkın hayvan sever ile gönüllüleri bir araya getirdi.

Toplam 31 patili dost yeni yuvasına kavuştu

Etkinlik kapsamında hayvan severlerin ulaşımı da Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirildi. Pandemi tedbirlerine uyularak gerçekleştirilen etkinlikte, Tarımsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesi Başkanı Salim Serdar Gökçek, veteriner hekimler, çocuklar ve hayvan severler birlikte padokları gezdi.

Kedi ve köpek padoklarını gezen çocuklar, hayvanlara yoğun ilgi gösterirken, bazı çocuklar kedileri ve köpekleri ilk kez kucağına almanın heyecanını yaşadı. Şimdiye kadar Kaşlı Bakımevi’nde hayatlarını sürdüren toplam 31 patili dost düzenlenen etkinlik sayesinde sahiplendirildi ve yeni yuvalarına kavuştu.

Hayvan severlerle özel bir bağ kuran ve sokak hayvanları için dört bir koldan çalışan Büyükşehir Belediyesi, etkinlikte sokak hayvanlarını besleyen gönüllülere mama dağıtımı da gerçekleştirdi. Bu kapsamda gönüllülere 15’er kiloluk 137 paket mama, 500’er adet su ve mama kabı dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.