.

MERSİN BÜYÜKŞEHİR ŞEHİT AİLELERİNİ YALNIZ BIRAKMIYOR

Genel 16.03.2021 - 09:39, Güncelleme: 16.03.2021 - 09:39 2327+ kez okundu.
 

MERSİN BÜYÜKŞEHİR ŞEHİT AİLELERİNİ YALNIZ BIRAKMIYOR

MERSİN BÜYÜKŞEHİR, ŞEHİT AİLELERİNİ YALNIZ BIRAKMIYOR

MERSİN BÜYÜKŞEHİR, ŞEHİT AİLELERİNİ YALNIZ BIRAKMIYOR ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİ HİZMETLERİ YETKİLİLERİNİN AİLE ZİYARETLERİ SÜRÜYOR Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Şehit Aileleri ve Gazi Hizmetleri Şube Müdürlüğü, şehit ailelerini yalnız bırakmıyor. Şehitlerin sene-i devriyelerinde, mevlit törenlerinde ailelerin yanında olan Büyükşehir ekipleri, mezarlık ziyaretleri yapıyor. Kent genelinde gerçekleştirilen ev ziyaretleriyle manevi olarak aileleri yalnız bırakmayan müdürlük yetkilileri, şehit ve gazi aileleri ile gazilerin taleplerini de dinleyerek, karşılanmasında aktif rol alıyor. MERSİN Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Şehit Aileleri ve Gazi Hizmetleri Şube Müdürlüğü, şehit ailelerini yalnız bırakmıyor. Vatani görevleri sırasında hayatını kaybeden Mersinli şehitlerin sene-i devriyelerinde, her mevlit töreninde ailelerinin yanında olan Büyükşehir ekipleri, mezarlık ziyaretleri yapıyor, bakım ve tamir işlerini hızla yerine getiriyor. Kent genelinde şehit ve gazi ailelerini ziyaret eden ekipler, ailelerin taleplerini dinleyerek karşılanması için hızla çalışıyor. Büyükşehir, ailelerin acısını paylaşıyor Şehit Aileleri ve Gazi Hizmetleri Şube Müdürü Cengiz Sevinç ile müdürlük yetkilileri, 2015 yılında terör örgütü mensuplarınca kaçırılarak esir tutulan, 13 Şubat 2021’de Kuzey Irak’ın Gara bölgesine yapılan Pençe-Kartal 2 harekatı kapsamında şehit edilen Çevik Kuvvet Polisi Sedat Yabalak’ın ailesini ve şehit mezarlığını ziyaret etti. Müdürlük yetkilileri, Suriye’nin İdlib kentinde gerçekleştirilen operasyonlarda aynı gün şehit edilen Uzman Çavuş İbrahim Tüzel’in Erdemli’nin Alibeyköy Mahallesi’nde, Piyade Uzman Çavuş Osman Ak’ın Silifke Yeğenli Mahallesi’nde sene-i devriye mevlit törenlerine katılım sağladı ve şehitler dualarla anıldı. Ağrı’nın Doğubeyazıt İlçesi’nde servis aracına atılan roket sonucu şehit düşen Ambar Memuru Özgür Kavastan’ın sene-i devriyesi için Mut Mezarlığı’nda yapılan törene katılan Büyükşehir yetkilileri, Muharip Gaziler Derneği Mut Şubesi’ni ziyaret ederek şehit aileleriyle görüştü. Şehit ailelerinin talepleri hızla karşılanıyor Müdürlük yetkilileri, Şehit Piyade Uzman Onbaşı Halil Karakoç ile Şehit Jandarma Uzman Çavuş Durmuş Tek’in ailelerinin talepleri üzerine, aileyi ziyaret ederek katran fidanlarını teslim etti. Mut Şehitliği’ni ziyaret eden müdürlük yetkilileri, hasar görmüş mezar taşlarının tespitini yaptı. Büyükşehir ekipleri gerekli yerlerin bakım ve onarımını gerçekleştirdi. Müdürlük yetkilileri ayrıca, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Niğde Şubesi ve Niğde Şehitliği’ni ziyaret etti.  
MERSİN BÜYÜKŞEHİR, ŞEHİT AİLELERİNİ YALNIZ BIRAKMIYOR

MERSİN BÜYÜKŞEHİR, ŞEHİT AİLELERİNİ YALNIZ BIRAKMIYOR

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİ HİZMETLERİ YETKİLİLERİNİN AİLE ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Şehit Aileleri ve Gazi Hizmetleri Şube Müdürlüğü, şehit ailelerini yalnız bırakmıyor. Şehitlerin sene-i devriyelerinde, mevlit törenlerinde ailelerin yanında olan Büyükşehir ekipleri, mezarlık ziyaretleri yapıyor. Kent genelinde gerçekleştirilen ev ziyaretleriyle manevi olarak aileleri yalnız bırakmayan müdürlük yetkilileri,  şehit ve gazi aileleri ile gazilerin taleplerini de dinleyerek, karşılanmasında aktif rol alıyor.

MERSİN

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Şehit Aileleri ve Gazi Hizmetleri Şube Müdürlüğü, şehit ailelerini yalnız bırakmıyor. Vatani görevleri sırasında hayatını kaybeden Mersinli şehitlerin sene-i devriyelerinde, her mevlit töreninde ailelerinin yanında olan Büyükşehir ekipleri, mezarlık ziyaretleri yapıyor, bakım ve tamir işlerini hızla yerine getiriyor. Kent genelinde  şehit ve gazi ailelerini ziyaret eden ekipler, ailelerin taleplerini dinleyerek karşılanması için hızla çalışıyor.

Büyükşehir, ailelerin acısını paylaşıyor

Şehit Aileleri ve Gazi Hizmetleri Şube Müdürü Cengiz Sevinç ile müdürlük yetkilileri, 2015 yılında terör örgütü mensuplarınca kaçırılarak esir tutulan, 13 Şubat 2021’de Kuzey Irak’ın Gara bölgesine yapılan Pençe-Kartal 2 harekatı kapsamında şehit edilen Çevik Kuvvet Polisi Sedat Yabalak’ın ailesini ve şehit mezarlığını ziyaret etti.

Müdürlük yetkilileri, Suriye’nin İdlib kentinde gerçekleştirilen operasyonlarda aynı gün şehit edilen Uzman Çavuş İbrahim Tüzel’in Erdemli’nin Alibeyköy Mahallesi’nde, Piyade Uzman Çavuş Osman Ak’ın Silifke Yeğenli Mahallesi’nde sene-i devriye mevlit törenlerine katılım sağladı ve şehitler dualarla anıldı.

Ağrı’nın Doğubeyazıt İlçesi’nde servis aracına atılan roket sonucu şehit düşen Ambar Memuru Özgür Kavastan’ın sene-i devriyesi için Mut Mezarlığı’nda yapılan törene katılan Büyükşehir yetkilileri, Muharip Gaziler Derneği Mut Şubesi’ni ziyaret ederek şehit aileleriyle görüştü.

Şehit ailelerinin talepleri hızla karşılanıyor

Müdürlük yetkilileri, Şehit Piyade Uzman Onbaşı Halil Karakoç ile Şehit Jandarma Uzman Çavuş Durmuş Tek’in ailelerinin talepleri üzerine, aileyi ziyaret ederek katran fidanlarını teslim etti.

Mut Şehitliği’ni ziyaret eden müdürlük yetkilileri, hasar görmüş mezar taşlarının tespitini yaptı. Büyükşehir ekipleri gerekli yerlerin bakım ve onarımını gerçekleştirdi.

Müdürlük yetkilileri ayrıca, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Niğde Şubesi ve Niğde Şehitliği’ni ziyaret etti.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.