.

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Mut’ta karla mücadelesi aralıksız devam ediyor

Genel 08.12.2018 - 06:30, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2001+ kez okundu.
 

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Mut’ta karla mücadelesi aralıksız devam ediyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Mut ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle kar temizleme ve tuzlama çalışmaları aralıksız sürüyor.Mersin’in Mut ilçesinde yüksek bölgelerde etkili olan kar yağışı, hayatı durma noktasına getirdi. Buzlanan yolda ilerlemekte güçlük çeken araç sürücülerin imdadına Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri yetişti.Yoğun kar yağışının, trafik akışını engellememesi için büyük çaba harcayan ekipler, kırsal Mahallelerin yollarını 24 saat boyunca kardan temizleyerek tuzlama çalışması yapıyor. 1 tuz sericili, kar bıçaklı kamyon ve 1 greyderden oluşan 10 kişilik karla mücadele ekipleri, kar yağışının başladığı andan bu yana çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.İlçe merkezine bağlı kırsal mahallelerden, Dağ pazarı, Güme, Çivi, Ballı, Demirkapı, Kavaközü, Söğdözü ve Kozlar’ın aşırı kar yağışı sebebiyle kapanan yolları temizleyip buzlanmaya karşı 24 saat boyunca tuzlama çalışmaları devam ediyor.Yollarının kardan dolayı kapanmaması için aralıksız çalışan ekiplerden memnun olan Mahalle sakinleri, "Ekipler anında gelip müdahalesini yaptı. Şuan yollarımız kapanmadan açıldı. Kırsal bölgede olmamıza rağmen hizmetlerinden dolayı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Başkanımız ve ekibine teşekkür ederiz." dediler.
Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Mut ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle kar temizleme ve tuzlama çalışmaları aralıksız sürüyor.
Mersin’in Mut ilçesinde yüksek bölgelerde etkili olan kar yağışı, hayatı durma noktasına getirdi. Buzlanan yolda ilerlemekte güçlük çeken araç sürücülerin imdadına Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri yetişti.
Yoğun kar yağışının, trafik akışını engellememesi için büyük çaba harcayan ekipler, kırsal Mahallelerin yollarını 24 saat boyunca kardan temizleyerek tuzlama çalışması yapıyor. 1 tuz sericili, kar bıçaklı kamyon ve 1 greyderden oluşan 10 kişilik karla mücadele ekipleri, kar yağışının başladığı andan bu yana çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
İlçe merkezine bağlı kırsal mahallelerden, Dağ pazarı, Güme, Çivi, Ballı, Demirkapı, Kavaközü, Söğdözü ve Kozlar’ın aşırı kar yağışı sebebiyle kapanan yolları temizleyip buzlanmaya karşı 24 saat boyunca tuzlama çalışmaları devam ediyor.
Yollarının kardan dolayı kapanmaması için aralıksız çalışan ekiplerden memnun olan Mahalle sakinleri, "Ekipler anında gelip müdahalesini yaptı. Şuan yollarımız kapanmadan açıldı. Kırsal bölgede olmamıza rağmen hizmetlerinden dolayı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Başkanımız ve ekibine teşekkür ederiz." dediler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.