.

Mehmet Fatih Sofu A. Adaylık açıklaması yaptı

06.12.2018 - 14:25, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2491+ kez okundu.
 

Mehmet Fatih Sofu A. Adaylık açıklaması yaptı

İYİ Parti Çamlıyayla Belediye Başkan A. Adayı Mehmet Fatih Sofu, Blok Haber'e yaptığı açıklamada 'Çamlıyayla İYİ olacak' dedi. Mehmet Fatih Sofu açıklamasında Çamlıyayla ilgili bir çok projelerinin olduğunu söyleyerek sözlerine şöyle devam etti; Bundan tam 1 yıl önce bizler bir yola çıktık, İyi bir Çamlıyayla için bizde varız dedik. İyi insanların desteği ile çıkmış olduğumuz bu yol, bugün aday adaylığı noktasına geldi. Çamlıyayla'mızla ilgili bir çok projemiz var. Çamlıyayla'mızda belediyecilik sadece yapmakla sorumlu olduğumuz yükümlülükleri yerine getirmek değildir. Belediyecilik toplumsal kalkınmayı, üretimi ve ekonomiyi desteklemekte gerekir. 31 Martta Aday olacak [caption id="attachment_4664" align="aligncenter" width="1365"] Mehmet Fatih Sofuoğlu[/caption] Destekleyenlerine Blok Haber mikrofonundan mesaj gönderen Mehmet Fatih Sofu şunları kaydetti; İyi bir Çamlıyayla için çıkmış olduğum bu yolda siz iyi insanları da yanımda görmek istiyorum. Allah'ın izniyle 31 Mart günü Çamlıyayla'mızı iyi bir yönetimle tanıştıracağımıza eminim. Destekleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.
İYİ Parti Çamlıyayla Belediye Başkan A. Adayı Mehmet Fatih Sofu, Blok Haber'e yaptığı açıklamada 'Çamlıyayla İYİ olacak' dedi. Mehmet Fatih Sofu açıklamasında Çamlıyayla ilgili bir çok projelerinin olduğunu söyleyerek sözlerine şöyle devam etti;
Bundan tam 1 yıl önce bizler bir yola çıktık, İyi bir Çamlıyayla için bizde varız dedik. İyi insanların desteği ile çıkmış olduğumuz bu yol, bugün aday adaylığı noktasına geldi. Çamlıyayla'mızla ilgili bir çok projemiz var. Çamlıyayla'mızda belediyecilik sadece yapmakla sorumlu olduğumuz yükümlülükleri yerine getirmek değildir. Belediyecilik toplumsal kalkınmayı, üretimi ve ekonomiyi desteklemekte gerekir.

31 Martta Aday olacak

[caption id="attachment_4664" align="aligncenter" width="1365"]Mehmet Fatih Sofuoğlu Mehmet Fatih Sofuoğlu[/caption] Destekleyenlerine Blok Haber mikrofonundan mesaj gönderen Mehmet Fatih Sofu şunları kaydetti;
İyi bir Çamlıyayla için çıkmış olduğum bu yolda siz iyi insanları da yanımda görmek istiyorum. Allah'ın izniyle 31 Mart günü Çamlıyayla'mızı iyi bir yönetimle tanıştıracağımıza eminim. Destekleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.