.

Kur’an kursu öğrencilerine trafik eğitimi

Tarsus (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.08.2022 - 14:45, Güncelleme: 08.08.2022 - 11:45 2386+ kez okundu.
 

Kur’an kursu öğrencilerine trafik eğitimi

Kur’an kursu öğrencilerine trafik eğitimi

Mersin Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince, Kur’an kursu öğrencilerine yönelik eğitim verildiği bildirildi.İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü personelince toplumun her kesimine yönelik yürütülen eğitim çalışmaları devam ediyor. Ekipler, bu çerçevede merkez Yenişehir ilçesindeki Hz. Osman Camii Kur’an kursu öğrencilerine yönelik trafik eğitimi verdi.Eğitim çalışmalarında, trafiğin tanımı ve unsurları, trafikte insanların oynadığı roller, karayolunda yolcu olarak dikkat edilecek hususlar, araca binme ve araçtan inme kuralları, araç içerisinde uyulması gereken temel kurallar, emniyet kemerinin doğru kullanımı, okul servis aracında uyulması gereken temel kurallar, toplu taşıma araçları ile yolculukta uyulması gereken kurallar, karşıdan karşıya güvenli geçiş yerleri, kaldırımda yürüme kuralları, trafik güvenliğinin önemi ve trafikte temel davranış şekilleri konularında bilgiler verildi.
Kur’an kursu öğrencilerine trafik eğitimi
Mersin Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince, Kur’an kursu öğrencilerine yönelik eğitim verildiği bildirildi.
İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü personelince toplumun her kesimine yönelik yürütülen eğitim çalışmaları devam ediyor. Ekipler, bu çerçevede merkez Yenişehir ilçesindeki Hz. Osman Camii Kur’an kursu öğrencilerine yönelik trafik eğitimi verdi.
Eğitim çalışmalarında, trafiğin tanımı ve unsurları, trafikte insanların oynadığı roller, karayolunda yolcu olarak dikkat edilecek hususlar, araca binme ve araçtan inme kuralları, araç içerisinde uyulması gereken temel kurallar, emniyet kemerinin doğru kullanımı, okul servis aracında uyulması gereken temel kurallar, toplu taşıma araçları ile yolculukta uyulması gereken kurallar, karşıdan karşıya güvenli geçiş yerleri, kaldırımda yürüme kuralları, trafik güvenliğinin önemi ve trafikte temel davranış şekilleri konularında bilgiler verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.