.

KAZANLI MAHALLESİNDE 3 CADDEDE ASFALT ÇALIŞMASI

Mersin Büyükşehir Belediyesi (TG) - TARSUS GAZETESİ | 20.04.2021 - 12:45, Güncelleme: 20.04.2021 - 12:45 1703+ kez okundu.
 

KAZANLI MAHALLESİNDE 3 CADDEDE ASFALT ÇALIŞMASI

KAZANLI MAHALLESİNDE 3 CADDEDE ASFALT ÇALIŞMASI

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, Akdeniz ilçesi Kazanlı Mahallesi’nde 3 farklı caddede asfalt çalışması yürütüyor. Ekipler, Uğur Mumcu, Tufan Oğuz ve Atatürk Caddeleri’nde deforme olmuş asfaltı belirli noktalarda yeniliyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi, kentin birçok noktasında sıcak asfalt çalışmalarını eş zamanlı olarak yürütüyor. Akdeniz ilçesi de çalışmaların yürütüldüğü bir diğer nokta oldu. Büyükşehir ekipleri, Kazanlı Mahallesi’nde Uğur Mumcu,  Tufan Oğuz ve Atatürk Caddeleri’nde yürüttükleri çalışmalarla söz konusu caddelerin asfaltını belirli noktalarda yenileyerek vatandaşlara rahat bir nefes aldırıyor. Deforme olmuş zeminler kazınıyor Ekipler, üç caddede deforme olmuş asfaltı freze ile kazıdıktan sonra zemin sağlamlaştırma işlemi gerçekleştirerek asfalta hazır hale getirdi. Hazırlık çalışmaları tamamlanan caddeler zaman kaybetmeden sıcak asfaltla kaplandı. ‘Yolumuz Açık Olsun’ sloganıyla yol çalışmalarını sürdüren ekipler, yenilenen yolları hızla vatandaşların hizmetine sunarak konforlu bir ulaşım sağlıyor.
KAZANLI MAHALLESİNDE 3 CADDEDE ASFALT ÇALIŞMASI

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, Akdeniz ilçesi Kazanlı Mahallesi’nde 3 farklı caddede asfalt çalışması yürütüyor. Ekipler, Uğur Mumcu, Tufan Oğuz ve Atatürk Caddeleri’nde deforme olmuş asfaltı belirli noktalarda yeniliyor.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi, kentin birçok noktasında sıcak asfalt çalışmalarını eş zamanlı olarak yürütüyor. Akdeniz ilçesi de çalışmaların yürütüldüğü bir diğer nokta oldu. Büyükşehir ekipleri, Kazanlı Mahallesi’nde Uğur Mumcu,  Tufan Oğuz ve Atatürk Caddeleri’nde yürüttükleri çalışmalarla söz konusu caddelerin asfaltını belirli noktalarda yenileyerek vatandaşlara rahat bir nefes aldırıyor.

Deforme olmuş zeminler kazınıyor

Ekipler, üç caddede deforme olmuş asfaltı freze ile kazıdıktan sonra zemin sağlamlaştırma işlemi gerçekleştirerek asfalta hazır hale getirdi. Hazırlık çalışmaları tamamlanan caddeler zaman kaybetmeden sıcak asfaltla kaplandı. ‘Yolumuz Açık Olsun’ sloganıyla yol çalışmalarını sürdüren ekipler, yenilenen yolları hızla vatandaşların hizmetine sunarak konforlu bir ulaşım sağlıyor.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.