.

Kayacı Vadisi’nde çıkan yangında 1 hektar ormanlık alan etkilendi

21.08.2020 - 16:00, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1771+ kez okundu.
 

Kayacı Vadisi’nde çıkan yangında 1 hektar ormanlık alan etkilendi

Mersin’in Erdemli ilçesindeki Kayacı Vadisi’nde orman yangını çıktı. Vadi yamacında sarp bir bölgede çıkan yangına helikopterle yapılan müdahale yangının yayılmasını önledi. Edinilen bilgiye göre Erdemli ilçesindeki dünyaca meşhur Kayacı Vadisi’nde orman yangını çıktı. Vadinin batı yamacındaki yangına 1 helikopter, Erdemli Orman işletme Müdürlüğüne ait 5 arazöz ile 2 itfaiye aracı ve 30 personel müdahalede bulunuldu. Helikopterle ilk anda yapılan müdahale rüzgarın da olduğu bölgede yangının yayılmasını önledi. Kızılçam ve makiden oluşan yaklaşık 1 hektar ormanlık alan yangından etkilendi. Kontrol altına alınan yangın bölgesinde soğutma çalışmaları sürüyor. Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi içinde çalışma başlatıldı.
Mersin’in Erdemli ilçesindeki Kayacı Vadisi’nde orman yangını çıktı. Vadi yamacında sarp bir bölgede çıkan yangına helikopterle yapılan müdahale yangının yayılmasını önledi.
Edinilen bilgiye göre Erdemli ilçesindeki dünyaca meşhur Kayacı Vadisi’nde orman yangını çıktı. Vadinin batı yamacındaki yangına 1 helikopter, Erdemli Orman işletme Müdürlüğüne ait 5 arazöz ile 2 itfaiye aracı ve 30 personel müdahalede bulunuldu. Helikopterle ilk anda yapılan müdahale rüzgarın da olduğu bölgede yangının yayılmasını önledi. Kızılçam ve makiden oluşan yaklaşık 1 hektar ormanlık alan yangından etkilendi. Kontrol altına alınan yangın bölgesinde soğutma çalışmaları sürüyor. Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi içinde çalışma başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.