.

KARLA KAPANAN YOLLARI BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ AÇTI

Mersin Büyükşehir Belediyesi (TG) - TARSUS GAZETESİ | 27.03.2021 - 15:49, Güncelleme: 27.03.2021 - 15:49 1918+ kez okundu.
 

KARLA KAPANAN YOLLARI BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ AÇTI

KARLA KAPANAN YOLLARI BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ AÇTI

Mersin’e gelmek üzere yola çıkan ve araçları kara saplandığı için mahsur kalan iki gencin ardından 4 gündür aranan Ege Kabalak’a da ulaşıldı. Ege Kabalak’ı kurtarma çalışmalarına Mersin Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri de destek verdi. Kabalak, Cocak dere vadisiyle Berdan Çayı’nın doğduğu yer arasındaki Suçatı mevkiinde bulundu. Mersin’e gelmek için yola çıkan ve yoğun tipi nedeniyle araçları Ayrancı-Erdemli yolunda kara saplanan 2 gencin ardından 4 gündür aranan Ege Kabalak’a da ulaşıldı. Ege Kabalak, Mersin Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekiplerinin de desteklediği uzun çalışmaların ardından kurtarıldı. 24 Mart Çarşamba günü Mersin’e gelmek için arkadaşları Rabia Bingöl ve Furkan Keleş ile yola çıkan Ege Kabalak’ın yoğun tipi nedeniyle bulunduğu araç kara saplandı. Telefonları da çekmeyen 3 gençten Furkan Keleş’in annesinin oğluna ulaşamadığı için durumu AFAD ekiplerine bildirmesi üzerine, Jandarma Arama Kurtarma timi, Karaman, Adana ve Mersin AFAD İl Müdürlüğü ile UMKE ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım ekipleri yoğun çalışma başlattı. Kardan kapanan yolları Büyükşehir’in karla mücadele ekipleri açtı Büyükşehir Belediyesi’nin 4 iş makinesi, 2 treyler, 2 arazi aracı ve 1 akaryakıt nakil aracı ile 10 kişilik karla mücadele ekipleri kardan kapanan yolları açtı. Arama kurtarma çalışmaları ile 25 Mart Perşembe günü önce Rabia Bingöl ve Furkan Keleş’e ulaşıldı. 4 gündür aranan Ege Kabalak’a ise bugün öğlen 13.00 sıralarında Cocak dere vadisiyle Berdan Çayı’nın doğduğu yer arasındaki Suçatı mevkiinde ulaşıldı. Bulunduğu yerden 60 km boyunca yürüyerek Çamlıyayla ilçesi Sebil sınırına kadar ulaşan Kabalak’a telefon sinyallerinden ulaşıldı. Kabalak, kendisine ulaşan arama kurtarma ekiplerine ve Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
KARLA KAPANAN YOLLARI BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ AÇTI

Mersin’e gelmek üzere yola çıkan ve araçları kara saplandığı için mahsur kalan iki gencin ardından 4 gündür aranan Ege Kabalak’a da ulaşıldı. Ege Kabalak’ı kurtarma çalışmalarına Mersin Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri de destek verdi. Kabalak, Cocak dere vadisiyle Berdan Çayı’nın doğduğu yer arasındaki Suçatı mevkiinde bulundu.

Mersin’e gelmek için yola çıkan ve yoğun tipi nedeniyle araçları Ayrancı-Erdemli yolunda kara saplanan 2 gencin ardından 4 gündür aranan Ege Kabalak’a da ulaşıldı. Ege Kabalak, Mersin Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekiplerinin de desteklediği uzun çalışmaların ardından kurtarıldı.

24 Mart Çarşamba günü Mersin’e gelmek için arkadaşları Rabia Bingöl ve Furkan Keleş ile yola çıkan Ege Kabalak’ın yoğun tipi nedeniyle bulunduğu araç kara saplandı. Telefonları da çekmeyen 3 gençten Furkan Keleş’in annesinin oğluna ulaşamadığı için durumu AFAD ekiplerine bildirmesi üzerine, Jandarma Arama Kurtarma timi, Karaman, Adana ve Mersin AFAD İl Müdürlüğü ile UMKE ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım ekipleri yoğun çalışma başlattı.

Kardan kapanan yolları Büyükşehir’in karla mücadele ekipleri açtı

Büyükşehir Belediyesi’nin 4 iş makinesi, 2 treyler, 2 arazi aracı ve 1 akaryakıt nakil aracı ile 10 kişilik karla mücadele ekipleri kardan kapanan yolları açtı. Arama kurtarma çalışmaları ile 25 Mart Perşembe günü önce Rabia Bingöl ve Furkan Keleş’e ulaşıldı. 4 gündür aranan Ege Kabalak’a ise bugün öğlen 13.00 sıralarında Cocak dere vadisiyle Berdan Çayı’nın doğduğu yer arasındaki Suçatı mevkiinde ulaşıldı.

Bulunduğu yerden 60 km boyunca yürüyerek Çamlıyayla ilçesi Sebil sınırına kadar ulaşan Kabalak’a telefon sinyallerinden ulaşıldı. Kabalak, kendisine ulaşan arama kurtarma ekiplerine ve Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.