.

Karda mahsur kalan 5 kişi, 4 saatlik çalışmayla kurtarıldı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.01.2023 - 15:29, Güncelleme: 28.01.2023 - 15:36 1605+ kez okundu.
 

Karda mahsur kalan 5 kişi, 4 saatlik çalışmayla kurtarıldı

Mersin’in Erdemli ilçesinde kar yağışı sebebiyle bir otomobil ve onu kurtarmak için gelen çekicideki 5 kişi mahsur kaldı

Karda mahsur kalan 5 kişi, 4 saatlik çalışmayla kurtarıldı Mersin’in Erdemli ilçesinde kar yağışı sebebiyle bir otomobil ve onu kurtarmak için gelen çekicideki 5 kişi mahsur kaldı. Donma tehlikesi geçiren şahıslar belediye ekiplerinin 4 saatlik çalışmayla kurtarıldı. Mersin Erdemli - Karaman Ayrancı yolunun Mersin istikametinde yaklaşık bin 700 rakımda ilerleyen bir otomobil trafiğe kapalı yolda kar yağışının da şiddetini artırmasıyla mahsur kaldı. Otomobilde mahsur kalan vatandaşlar kendilerine kurtarması için bir çekici çağırdı. Ancak çağrılan çekici de karlı ve buzlu yola saplandı. Bunun üzerine mahsur kalan 5 kişi Erdemli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine ulaşarak yardım istedi. Yola çıkan ekipler kepçe yardımıyla yolu açarak mahsur kalanlara ulaştı. Araçlar saplandıkları karlı ve buzlu yoldan çıkarılarak kurtarıldı. Donma tehlikesi geçiren 5 kişi Toros Mahallesi’ne ulaştırılarak sağlık görevlilerine teslim edildi.
Mersin’in Erdemli ilçesinde kar yağışı sebebiyle bir otomobil ve onu kurtarmak için gelen çekicideki 5 kişi mahsur kaldı

Karda mahsur kalan 5 kişi, 4 saatlik çalışmayla kurtarıldı

Mersin’in Erdemli ilçesinde kar yağışı sebebiyle bir otomobil ve onu kurtarmak için gelen çekicideki 5 kişi mahsur kaldı. Donma tehlikesi geçiren şahıslar belediye ekiplerinin 4 saatlik çalışmayla kurtarıldı.
Mersin Erdemli - Karaman Ayrancı yolunun Mersin istikametinde yaklaşık bin 700 rakımda ilerleyen bir otomobil trafiğe kapalı yolda kar yağışının da şiddetini artırmasıyla mahsur kaldı. Otomobilde mahsur kalan vatandaşlar kendilerine kurtarması için bir çekici çağırdı. Ancak çağrılan çekici de karlı ve buzlu yola saplandı. Bunun üzerine mahsur kalan 5 kişi Erdemli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine ulaşarak yardım istedi. Yola çıkan ekipler kepçe yardımıyla yolu açarak mahsur kalanlara ulaştı. Araçlar saplandıkları karlı ve buzlu yoldan çıkarılarak kurtarıldı. Donma tehlikesi geçiren 5 kişi Toros Mahallesi’ne ulaştırılarak sağlık görevlilerine teslim edildi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.