.

Kahraman komandolar CNN Türk'te

Genel 31.12.2023 - 09:55, Güncelleme: 31.12.2023 - 09:55 1068+ kez okundu.
 

Kahraman komandolar CNN Türk'te

CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, Türkiye-Irak sınırında komutanlarla beraber son durumu aktardı.

Komutanlar şunları söyledi; "ALAN HAKİMİYETİNİ DEVAM ETTİRİYORUZ" Alan hakimiyetini devam ettiriyoruz. Karakollarımız var. Karakollarımız ve komandolarımız ile herhangi bir eyleme geçiş vermeyecek şekilde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. TİMLER NASIL HAREKET EDİYOR? Şuan çıkan tim, sabah dönecekler ama üzerlerinde 3 gün yetecek kumanya var. Komando timlerimiz araziden geldikten sonra dinlendireceğiz. En az 2 gün istirahat edecekler.   "YURT İÇİNDE EYLEM YAPAMAYACAK SEVİYEYE DÜŞÜRÜLDÜLER" Ben 6 aydır bu coğrafyadayım. Herhangi bir olumsuz yaşanmadı. Bütün bölgeye gören kameralarımız var. Araçlarımız üzerinde de termal kameralar var. Tüm alanı kontrol ediyoruz. Yerli milli silahlarımız ve İHA'larımız ve SİHA'larımız sayesinde inlerinden çıkamıyorlar. Yurt içinde eylem yapamayacak seviyeye düşürüldüler. Bu bölgemiz turizme açıldı. 
CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, Türkiye-Irak sınırında komutanlarla beraber son durumu aktardı.

Komutanlar şunları söyledi;

"ALAN HAKİMİYETİNİ DEVAM ETTİRİYORUZ"

Alan hakimiyetini devam ettiriyoruz. Karakollarımız var. Karakollarımız ve komandolarımız ile herhangi bir eyleme geçiş vermeyecek şekilde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.

TİMLER NASIL HAREKET EDİYOR?

Şuan çıkan tim, sabah dönecekler ama üzerlerinde 3 gün yetecek kumanya var. Komando timlerimiz araziden geldikten sonra dinlendireceğiz. En az 2 gün istirahat edecekler.

 

"YURT İÇİNDE EYLEM YAPAMAYACAK SEVİYEYE DÜŞÜRÜLDÜLER"

Ben 6 aydır bu coğrafyadayım. Herhangi bir olumsuz yaşanmadı. Bütün bölgeye gören kameralarımız var. Araçlarımız üzerinde de termal kameralar var. Tüm alanı kontrol ediyoruz. Yerli milli silahlarımız ve İHA'larımız ve SİHA'larımız sayesinde inlerinden çıkamıyorlar. Yurt içinde eylem yapamayacak seviyeye düşürüldüler. Bu bölgemiz turizme açıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.