.

Jandarma ve polisten öğrencilere trafik eğitimi

Genel 17.01.2019 - 08:00, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1974+ kez okundu.
 

Jandarma ve polisten öğrencilere trafik eğitimi

Mersin’in Mut ilçesinde, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri tarafından öğrencilere trafik konulu eğitim verildi.Jandarma sorumluluk bölgesinde Yapıntı Mahallesi’nde eğitim öğretim gören 74 ilköğretim öğrencisine “Trafik eğitim semineri” kapsamında eğitimler verildi.Eğitimde öğrencilere trafik kazalarının sebepleri, trafik kurallarına uymayanları uyarma, trafikte sorumlu davranma, trafik kurallarına uyma bilinci, güvenli yaya davranışları, okul servislerinde ve toplu taşıma araçlarında güvenli yolculuk, emniyet kemeri kullanmanın önemi, güvenli bisiklet kullanımı ve trafik çevre bilinci konularında bilgilendirme yapıldı.Eğitim gören öğrenciler, seminerin çok faydalı ve verimli olduğunu dile getirerek, jandarma ve polis ekiplerine teşekkür etti.
Mersin’in Mut ilçesinde, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri tarafından öğrencilere trafik konulu eğitim verildi.
Jandarma sorumluluk bölgesinde Yapıntı Mahallesi’nde eğitim öğretim gören 74 ilköğretim öğrencisine “Trafik eğitim semineri” kapsamında eğitimler verildi.
Eğitimde öğrencilere trafik kazalarının sebepleri, trafik kurallarına uymayanları uyarma, trafikte sorumlu davranma, trafik kurallarına uyma bilinci, güvenli yaya davranışları, okul servislerinde ve toplu taşıma araçlarında güvenli yolculuk, emniyet kemeri kullanmanın önemi, güvenli bisiklet kullanımı ve trafik çevre bilinci konularında bilgilendirme yapıldı.
Eğitim gören öğrenciler, seminerin çok faydalı ve verimli olduğunu dile getirerek, jandarma ve polis ekiplerine teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.