.

Jandarma limon hırsızlarını kıskıvrak yakaladı

29.01.2020 - 10:40, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2669+ kez okundu.
 

Jandarma limon hırsızlarını kıskıvrak yakaladı

Mersin’in Erdemli ilçesinde devriye gezen jandarma ekipleri bir bahçeden limon çalan 2 zanlıyı kıskıvrak yakaladı. Edinilen bilgiye göre, olay ilçeye bağlı Çeşmeli Mahallesi’nde yaşandı. Mahalle aralarında devriye gezen jandarma ekipleri hafif ticari bir araca limon yüklemeye çalışan 2 kişiyi fark etti. Bahçe sahibi olmadığı belirlenen şahısların bahçeden kasalar ve çuvallar dolusu limon topladığı tespit edildi. Gözaltına alınan zanlılar karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Mersin’in Erdemli ilçesinde devriye gezen jandarma ekipleri bir bahçeden limon çalan 2 zanlıyı kıskıvrak yakaladı.
Edinilen bilgiye göre, olay ilçeye bağlı Çeşmeli Mahallesi’nde yaşandı. Mahalle aralarında devriye gezen jandarma ekipleri hafif ticari bir araca limon yüklemeye çalışan 2 kişiyi fark etti. Bahçe sahibi olmadığı belirlenen şahısların bahçeden kasalar ve çuvallar dolusu limon topladığı tespit edildi. Gözaltına alınan zanlılar karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.