.

İslam Sarı Ak Parti temayül yoklamasından birinci mi çıktı?

19.11.2018 - 07:28, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1330+ kez okundu.
 

İslam Sarı Ak Parti temayül yoklamasından birinci mi çıktı?

Yerel seçimlere yaklaşık 4 ay kala partilerin yerel örgütleri tarafından yapılan Temayül yoklamaları yetkililer tarafından tam olarak açıklanmasa da kulislerde konuşulmaya başlandı. Çamlıyayla için İslam Sarı birinci çıktı iddiası Ak Parti'nin tüm teşkilat mensuplarının katılımıyla ilk defa elektronik ortamda gerçekleştirdiği ve sonuçların anında Ankara genel merkezde görüldüğü temayül yoklamasından, Çamlıyayla için henüz adaylığını açıklamayan İslam SARI'nın birinci olduğu yerel haber sitelerinde yer aldı. İslam Sarı'dan ilk açıklama Sosyal medya hesabı üzerinden, çıkan haberlerle ilgili kısa bir açıklama yapan İslam SARI,  Aday olmadığının altını çizerek; Bazı yerel gazetelerde, Bugün yapılan, Ak Parti temayül yoklamasında BİRİNCİ çıktığım haberleri yer almaktadır. Daha önce de duyurduğum gibi ben aday değilim. Buna rağmen gönlü bizimle olan, şahsımı Çamlıyayla da, Belediye Başkanı olarak görmek isteyen güzel insanlara teşekkür ediyor, en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum. ifadelerini kullandı. mart ayı yerel seçimleri öncesi siyasi partilerin yerel yönetimlerinde temayül yoklaması için hummalı bir çalışma devam ediyor.
Yerel seçimlere yaklaşık 4 ay kala partilerin yerel örgütleri tarafından yapılan Temayül yoklamaları yetkililer tarafından tam olarak açıklanmasa da kulislerde konuşulmaya başlandı.

Çamlıyayla için İslam Sarı birinci çıktı iddiası

Ak Parti'nin tüm teşkilat mensuplarının katılımıyla ilk defa elektronik ortamda gerçekleştirdiği ve sonuçların anında Ankara genel merkezde görüldüğü temayül yoklamasından, Çamlıyayla için henüz adaylığını açıklamayan İslam SARI'nın birinci olduğu yerel haber sitelerinde yer aldı.

İslam Sarı'dan ilk açıklama

Sosyal medya hesabı üzerinden, çıkan haberlerle ilgili kısa bir açıklama yapan İslam SARI,  Aday olmadığının altını çizerek;
Bazı yerel gazetelerde, Bugün yapılan, Ak Parti temayül yoklamasında BİRİNCİ çıktığım haberleri yer almaktadır. Daha önce de duyurduğum gibi ben aday değilim. Buna rağmen gönlü bizimle olan, şahsımı Çamlıyayla da, Belediye Başkanı olarak görmek isteyen güzel insanlara teşekkür ediyor, en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
ifadelerini kullandı. mart ayı yerel seçimleri öncesi siyasi partilerin yerel yönetimlerinde temayül yoklaması için hummalı bir çalışma devam ediyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.