.

İş yerindeki yangın korkuttu

20.07.2020 - 07:25, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2606+ kez okundu.
 

İş yerindeki yangın korkuttu

Mersin’in Tarsus ilçesinde bir iş yerinde çıkan yangın çevrede paniğe neden oldu. Alınan bilgiye göre, merkez Fevziçakmak Mahallesinde M.İ. adlı kişiye ait olan tek katlı iş yerinde sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus Grup Amirliği ekipleri, yangına müdahale ederek, yangının çevreye sıçramasını önledi. Maddi hasara yol açan yangının çıkış nedeni araştırılırken, soruşturmaya başlandı.
Mersin’in Tarsus ilçesinde bir iş yerinde çıkan yangın çevrede paniğe neden oldu.
Alınan bilgiye göre, merkez Fevziçakmak Mahallesinde M.İ. adlı kişiye ait olan tek katlı iş yerinde sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus Grup Amirliği ekipleri, yangına müdahale ederek, yangının çevreye sıçramasını önledi.
Maddi hasara yol açan yangının çıkış nedeni araştırılırken, soruşturmaya başlandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.