.

Erdemli’de ibadethanelere temizlik hizmeti sürüyor

Genel 21.05.2019 - 08:00, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1644+ kez okundu.
 

Erdemli’de ibadethanelere temizlik hizmeti sürüyor

Erdemli Belediyesi’nin Ramazan ayında ilçe genelinde bulunan tüm camilerdeki temizlik çalışmalarının devam ettiği bildirildi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, uzun yıllardır devam eden camilerin temizlenmesi, çevre düzenlemesi, boya, bakım ve onarım çalışmaları, Ramazan ayında da hız kesmeden devam etti.Cami temizliğinin sadece ve sadece Allah’ın rızasını kazanmak adına yapıldığını vurgulayan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Bu çalışmalar belediyenin görevleri arasında bulunmasa da biz bu hizmeti yapmaktan dolayı gurur duyuyoruz. İlçede bulunan Kur’an kurslarına, sağlık kurumlarına ve okullara da aynı hizmeti yapıyoruz. Bu hizmetlerin tamamını beklentimiz olmaksızın, sadece Allah’ın rızasını kazanmak için gerçekleştiriyoruz. Vatandaş odaklı hizmet anlayışımız ile çalışmalarımız devam edecek” dedi.
Erdemli Belediyesi’nin Ramazan ayında ilçe genelinde bulunan tüm camilerdeki temizlik çalışmalarının devam ettiği bildirildi.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, uzun yıllardır devam eden camilerin temizlenmesi, çevre düzenlemesi, boya, bakım ve onarım çalışmaları, Ramazan ayında da hız kesmeden devam etti.
Cami temizliğinin sadece ve sadece Allah’ın rızasını kazanmak adına yapıldığını vurgulayan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Bu çalışmalar belediyenin görevleri arasında bulunmasa da biz bu hizmeti yapmaktan dolayı gurur duyuyoruz. İlçede bulunan Kur’an kurslarına, sağlık kurumlarına ve okullara da aynı hizmeti yapıyoruz. Bu hizmetlerin tamamını beklentimiz olmaksızın, sadece Allah’ın rızasını kazanmak için gerçekleştiriyoruz. Vatandaş odaklı hizmet anlayışımız ile çalışmalarımız devam edecek” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.