.

Başkan Seçer, Tarsusluların yeni yılını kutladı

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.01.2023 - 18:44, Güncelleme: 01.01.2023 - 09:54 5060+ kez okundu.
 

Başkan Seçer, Tarsusluların yeni yılını kutladı

Başkan Seçer, Tarsusluların yeni yılını kutladı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 2022 yılının son gününde saha gezilerini Tarsus Yenimahalle’de kurulan semt pazarı ve Yarenlik Alanı gezerek sürdürdü. Esnafla ve vatandaşlarla bir araya gelen Seçer, Tarsusluların yeni yılını kutladı.Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, esnaf ve vatandaş ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Yılın son gününde de halkla iç içe olan Seçer, Tarsus’ta esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. İlk olarak Yeni Mahalle’de kurulan semt pazarını gezen Başkan Seçer, burada pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşların taleplerini dinledi. Yarenlik Alanı’ndaki esnafı da ziyaret eden Seçer’e yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, Tarsus’a yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.Vatandaşların yeni yılını kutlayan Başkan Seçer, 2023’ün başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyaya huzur ve mutluluk getirmesini diledi.
Başkan Seçer, Tarsusluların yeni yılını kutladı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 2022 yılının son gününde saha gezilerini Tarsus Yenimahalle’de kurulan semt pazarı ve Yarenlik Alanı gezerek sürdürdü. Esnafla ve vatandaşlarla bir araya gelen Seçer, Tarsusluların yeni yılını kutladı.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, esnaf ve vatandaş ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Yılın son gününde de halkla iç içe olan Seçer, Tarsus’ta esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. İlk olarak Yeni Mahalle’de kurulan semt pazarını gezen Başkan Seçer, burada pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşların taleplerini dinledi. Yarenlik Alanı’ndaki esnafı da ziyaret eden Seçer’e yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, Tarsus’a yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Vatandaşların yeni yılını kutlayan Başkan Seçer, 2023’ün başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyaya huzur ve mutluluk getirmesini diledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.