.

Tarsus’ta bir kişi öldürüldü

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.08.2022 - 17:09, Güncelleme: 06.08.2022 - 11:38 2328+ kez okundu.
 

Tarsus’ta bir kişi öldürüldü

Tarsus’ta bir kişi öldürüldü

Mersin’in Tarsus ilçesinde 1 kişi silahla öldürüldü.Olay, ilçeye bağlı Belen Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında husumet olduğu iddia edilen bir kişi ile Ali Kumbul (30)gece saat 03.00 sıralarında karşılaştılar. İsmi öğrenilemeyen kişi üzerinde bulundurduğu otomatik tüfek ile Ali Kumbul’a ateş etti.Açılan ateş sonucu yaralanan Ali Kumbul olay yerinde hayatını kaybetti. Şahsın cesedi otopsi için adli tıp kurumuna gönderildi.Jandarma olayla ilgili 1 kişiyi gözaltına aldı.
Tarsus’ta bir kişi öldürüldü
Mersin’in Tarsus ilçesinde 1 kişi silahla öldürüldü.
Olay, ilçeye bağlı Belen Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında husumet olduğu iddia edilen bir kişi ile Ali Kumbul (30)gece saat 03.00 sıralarında karşılaştılar. İsmi öğrenilemeyen kişi üzerinde bulundurduğu otomatik tüfek ile Ali Kumbul’a ateş etti.
Açılan ateş sonucu yaralanan Ali Kumbul olay yerinde hayatını kaybetti. Şahsın cesedi otopsi için adli tıp kurumuna gönderildi.
Jandarma olayla ilgili 1 kişiyi gözaltına aldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.