.

Jandarmadan helikopter destekli trafik denetimi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.07.2022 - 21:25, Güncelleme: 10.07.2022 - 16:18 2300+ kez okundu.
 

Jandarmadan helikopter destekli trafik denetimi

Jandarmadan helikopter destekli trafik denetimi

Mersin’de jandarma ekipleri, helikopter destekli trafik denetimi yaptı. Yapılan denetimde kural ihlali yapan sürücülere idari para cezası uygulandı.İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Kurban Bayramı tatili nedeniyle karayolu üzerindeki seyahatlerde ve seyahat sürelerinde artış olacağı göz önünde bulundurularak trafik yoğunluğunun olumsuz etkilerini en aza indirmek, muhtemel ölümlü, yaralanmalı trafik kazalarını önlemek, denetim faaliyetlerini her zaman ve her yerde etkin bir şekilde gerçekleştirerek sürücülerde “yakalanma duygusunu” sürekli ve üst düzeyde tutabilmek için helikopter destekli trafik denetimi yapıldı. Gülnar, Silifke ve Erdemli yolu üzerinde gerçekleştirilen denetimlerde 236 araç kontrol edilirken, kural ihlali yapan 11 sürücüye 3 bin 469 lira para cezası uygulandı.
Jandarmadan helikopter destekli trafik denetimi
Mersin’de jandarma ekipleri, helikopter destekli trafik denetimi yaptı. Yapılan denetimde kural ihlali yapan sürücülere idari para cezası uygulandı.
İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Kurban Bayramı tatili nedeniyle karayolu üzerindeki seyahatlerde ve seyahat sürelerinde artış olacağı göz önünde bulundurularak trafik yoğunluğunun olumsuz etkilerini en aza indirmek, muhtemel ölümlü, yaralanmalı trafik kazalarını önlemek, denetim faaliyetlerini her zaman ve her yerde etkin bir şekilde gerçekleştirerek sürücülerde “yakalanma duygusunu” sürekli ve üst düzeyde tutabilmek için helikopter destekli trafik denetimi yapıldı. Gülnar, Silifke ve Erdemli yolu üzerinde gerçekleştirilen denetimlerde 236 araç kontrol edilirken, kural ihlali yapan 11 sürücüye 3 bin 469 lira para cezası uygulandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.