.

Türk Silahlı Kuvvetleri Kuzey Irakta ...

Asayiş (TG) - TARSUS GAZETESİ | 18.04.2022 - 00:58, Güncelleme: 18.04.2022 - 01:18 3041+ kez okundu.
 

Türk Silahlı Kuvvetleri Kuzey Irakta ...

Türk silahlı kuvvetleri Kuzey Irakta Hava hareketi başlattı. Suriyede PKK hedeflerine yoğun bombardıman

Türk silahlı kuvvetleri Kuzey Irakta Hava hareketi başlattı..Suriyede PKK hedeflerine yoğun bombardıman. Milli Savunma Bakanlığının twitter hesabından '' Mehmetçiğin nefesi teröristlerin ensesinde; terör yuvalarının KİLİTLERİ tek tek parçalanıyor! Türk Silahlı Kuvvetleri Kuzey Irak a yönelik hava harekatında F16 savaş uçakları, Atak Helilkopterlei, Siha ve ihalar kullanıyor. Avaşin ,Haftanin, Sincar  Metina  bölgelerine yoğunlaşıldı bilgidi alındı. Türkiye'nin güneyindeki terör odaklarına yönelik yürütülen kış operasyonları, baharın gelmesiyle hareketlenen terörist grupların etkisiz hale getirilmesi için devam ediyor. Irak'ın kuzeyinde operasyon Henüz resmi ve ayrıntılı bir açıklama yapılmasa da, Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Irak'ın kuzeyine yönelik yürütülen operasyonla ilgili şu ifadelere yer verildi: Son zamanlarda gerçekleştirilen operasyonda teröristlere ait çok sayıda mağarayı tespit eden Mehmetçik, dökümanlara el koyarken, yaşam malzemelerini de imha etti, mağaralar ise kullanılamaz hale getirildi.  
Türk silahlı kuvvetleri Kuzey Irakta Hava hareketi başlattı. Suriyede PKK hedeflerine yoğun bombardıman

Türk silahlı kuvvetleri Kuzey Irakta Hava hareketi başlattı..Suriyede PKK hedeflerine yoğun bombardıman.

Milli Savunma Bakanlığının twitter hesabından '' Mehmetçiğin nefesi teröristlerin ensesinde; terör yuvalarının KİLİTLERİ tek tek parçalanıyor!

Türk Silahlı Kuvvetleri Kuzey Irak a yönelik hava harekatında F16 savaş uçakları, Atak Helilkopterlei, Siha ve ihalar kullanıyor. Avaşin ,Haftanin, Sincar  Metina  bölgelerine yoğunlaşıldı bilgidi alındı.

Türkiye'nin güneyindeki terör odaklarına yönelik yürütülen kış operasyonları, baharın gelmesiyle hareketlenen terörist grupların etkisiz hale getirilmesi için devam ediyor.

Irak'ın kuzeyinde operasyon

Henüz resmi ve ayrıntılı bir açıklama yapılmasa da, Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Irak'ın kuzeyine yönelik yürütülen operasyonla ilgili şu ifadelere yer verildi:

Son zamanlarda gerçekleştirilen operasyonda teröristlere ait çok sayıda mağarayı tespit eden Mehmetçik, dökümanlara el koyarken, yaşam malzemelerini de imha etti, mağaralar ise kullanılamaz hale getirildi.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.