.

Sedat Peker adına eylemler yaptığı iddia edilen şahıs tutuklandı

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 10.07.2021 - 09:19, Güncelleme: 10.07.2021 - 09:19 1364+ kez okundu.
 

Sedat Peker adına eylemler yaptığı iddia edilen şahıs tutuklandı

Çekmeköy de 31 Ağustos 2017 de Cahit Çetin in öldürülmesiyle ilgili 29 Haziran da yapılan operasyonda hakkında yakalama kararı bulunan şahıs, gözaltına alındı

Çekmeköy'de 2017'de Cahit Çetin'in öldürülmesinin ardından başlatılan soruşturma kapsamında, Sedat Peker'le bağlantılı oldukları iddia edilen 13 kişiye yönelik 29 Haziran'da yapılan operasyonda hakkında yakalama kararı bulunan ve Peker adına eylemleri düzenlediği iddia edilen Selçuk K. aranıyordu. Yapılan çalışmaların ardından Selçuk K. polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ Emniyette yapılan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Selçuk K. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Selçuk K'nın kardeşi Uğur K'nın da, 13 Mayıs'ta Maltepe Başıbüyük'te bir arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada silahla vurularak öldürüldüğü öğrenildi.
Çekmeköy de 31 Ağustos 2017 de Cahit Çetin in öldürülmesiyle ilgili 29 Haziran da yapılan operasyonda hakkında yakalama kararı bulunan şahıs, gözaltına alındı

Çekmeköy'de 2017'de Cahit Çetin'in öldürülmesinin ardından başlatılan soruşturma kapsamında,  Sedat Peker'le bağlantılı oldukları iddia edilen 13 kişiye yönelik 29 Haziran'da yapılan operasyonda hakkında yakalama kararı bulunan ve Peker adına eylemleri düzenlediği iddia edilen Selçuk K. aranıyordu. Yapılan çalışmaların ardından Selçuk K. polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ Emniyette yapılan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Selçuk K. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Selçuk K'nın kardeşi Uğur K'nın da, 13 Mayıs'ta Maltepe Başıbüyük'te bir arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada silahla vurularak öldürüldüğü öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.