.

BOZDOĞAN ÇOK SAYIDA MUHTARIMIZ İLE BİR ARAYA GELDİ

Tarsus (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 23.06.2021 - 08:32, Güncelleme: 23.06.2021 - 08:32 1273+ kez okundu.
 

BOZDOĞAN ÇOK SAYIDA MUHTARIMIZ İLE BİR ARAYA GELDİ

BOZDOĞAN ÇOK SAYIDA MUHTARIMIZ İLE BİR ARAYA GELDİ

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, 82 Evler Mahallesi Muhtarı İsmet Altunkanat'ın ev sahipliğinde Türkiye Emekliler Derneği Mali Sekreteri ve Tarsus Şubesi Başkanı Ömer Kurnaz, Türkiye Muhtarlar Derneği Tarsus Şubesi Başkanı Turgay Benli ve çok sayıda muhtarımız ile bir araya geldi. Şehrimizin genel sorunlarının ele alındığı toplantıda konuşan başkanı Dr. Haluk Bozdoğan muhtarlarımıza gereken desteği vererek mahallelerimize eşit hizmet anlayışıyla şehrimizin kalkınmasına ve gelişmesine katkıda bulunacağını ifade etti. ’TARSUS'umuz için çalışmaya ve birlik olmaya devam edeceğiz. ‘’ dedi.
BOZDOĞAN ÇOK SAYIDA MUHTARIMIZ İLE BİR ARAYA GELDİ

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, 82 Evler Mahallesi Muhtarı İsmet Altunkanat'ın ev sahipliğinde Türkiye Emekliler Derneği Mali Sekreteri ve Tarsus Şubesi Başkanı Ömer Kurnaz, Türkiye Muhtarlar Derneği Tarsus Şubesi Başkanı Turgay Benli ve çok sayıda muhtarımız ile bir araya geldi. Şehrimizin genel sorunlarının ele alındığı toplantıda konuşan başkanı Dr. Haluk Bozdoğan muhtarlarımıza gereken desteği vererek mahallelerimize eşit hizmet anlayışıyla şehrimizin kalkınmasına ve gelişmesine katkıda bulunacağını ifade etti.

’TARSUS'umuz için çalışmaya ve birlik olmaya devam edeceğiz. ‘’

dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.