.

TARSUS TA DOĞUP BÜYÜYENLER GRUBU VE DERNEĞİNE BAŞKAN BOZDOĞAN DA ÜYE OLDU

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 16.06.2021 - 09:20, Güncelleme: 16.06.2021 - 09:20 1469+ kez okundu.
 

TARSUS TA DOĞUP BÜYÜYENLER GRUBU VE DERNEĞİNE BAŞKAN BOZDOĞAN DA ÜYE OLDU

TARSUS TA DOĞUP BÜYÜYENLER GRUBU VE DERNEĞİNE BAŞKAN BOZDOĞAN DA ÜYE OLDU

TARDOBDER- Tarsus’ta Doğup Büyüyenler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Yıldız’dan Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’a ziyaret gerçekleştirildi... Yıldız ‘’Sizlere her zaman ki gibi şeffaflık ilkemiz ile derneğimizin gelişimi ve ilişkileri hakkında bilgilendirme yapmak isteğindeyim… Dün grup sayfamızda yaptığım: “Derneğimizde konuklarımızı ağırladık. Fakat konuklarımızın oturmalarını sağlayacağımız bir sandalyemiz bile yok!” paylaşımıma duyarlılık gösteren kişiler arasında Tarsus Belediye Başkanımız Dr. Haluk BOZDOĞAN’nın olabileceği aklımın ucundan bile geçmezdi. Bugün aldığım bir telefon ile belediye başkanımız beni makamına davet etti. TARDOBDER Başkanı olarak ben ve Başkan Yardımcım Zuhal KÜÇÜK hanımefendi ile başkanımızla yaptığımız görüşmede derneğimiz ve geleceği hakkındaki bilgi alış verişimiz ve sohbetimiz ardından: “Bayram Bey! Siz benim hayalimi gerçekleştirerek Tarsusluları bir araya toplamayı başardınız! Sizi ve yönetim kurulunuzu bu başarınızdan dolayı kutluyorum. Derneğinizi ve sizleri en kısa sürede ziyaret etmek istiyorum.” Söylemi ve devamı ile birlikte paylaşımımdan da etkilenerek derneğimize üye olup, kendi cebinden derneğimize 10,000 TL. nakdi yardımda bulundu. Bunun yanında yine sandalye konusuna değinerek, derneğimizin iç mekân tasarımında yardımcı olmak üzere derneğimize masa, sandalye, kütüphane v.s. konularında bağışta bulunacağını belirtti. Tarsus’un bir ferdi olarak, Tarsus’ta Doğup Büyüyenler Derneği (TARDOBDER)’ne katkılarından ve derneğimizi bir yuvası gibi hisseden Tarsus Belediye Başkanımız Sayın Dr. Haluk BOZDOĞAN’a derneğimiz ve Tarsuslulara verdiği destek, gösterdiği yakınlıktan dolayı şahsım ve dernek yönetimim ve ayrıca üyelerimiz adına TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM.
TARSUS TA DOĞUP BÜYÜYENLER GRUBU VE DERNEĞİNE BAŞKAN BOZDOĞAN DA ÜYE OLDU

TARDOBDER- Tarsus’ta Doğup Büyüyenler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Yıldız’dan Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’a ziyaret gerçekleştirildi... Yıldız ‘’Sizlere her zaman ki gibi şeffaflık ilkemiz ile derneğimizin gelişimi ve ilişkileri hakkında bilgilendirme yapmak isteğindeyim… Dün grup sayfamızda yaptığım:

“Derneğimizde konuklarımızı ağırladık. Fakat konuklarımızın oturmalarını sağlayacağımız bir sandalyemiz bile yok!”

paylaşımıma duyarlılık gösteren kişiler arasında Tarsus Belediye Başkanımız Dr. Haluk BOZDOĞAN’nın olabileceği aklımın ucundan bile geçmezdi. Bugün aldığım bir telefon ile belediye başkanımız beni makamına davet etti. TARDOBDER Başkanı olarak ben ve Başkan Yardımcım Zuhal KÜÇÜK hanımefendi ile başkanımızla yaptığımız görüşmede derneğimiz ve geleceği hakkındaki bilgi alış verişimiz ve sohbetimiz ardından:

“Bayram Bey! Siz benim hayalimi gerçekleştirerek Tarsusluları bir araya toplamayı başardınız! Sizi ve yönetim kurulunuzu bu başarınızdan dolayı kutluyorum. Derneğinizi ve sizleri en kısa sürede ziyaret etmek istiyorum.”

Söylemi ve devamı ile birlikte paylaşımımdan da etkilenerek derneğimize üye olup, kendi cebinden derneğimize 10,000 TL. nakdi yardımda bulundu. Bunun yanında yine sandalye konusuna değinerek, derneğimizin iç mekân tasarımında yardımcı olmak üzere derneğimize masa, sandalye, kütüphane v.s. konularında bağışta bulunacağını belirtti. Tarsus’un bir ferdi olarak, Tarsus’ta Doğup Büyüyenler Derneği (TARDOBDER)’ne katkılarından ve derneğimizi bir yuvası gibi hisseden Tarsus Belediye Başkanımız Sayın Dr. Haluk BOZDOĞAN’a derneğimiz ve Tarsuslulara verdiği destek, gösterdiği yakınlıktan dolayı şahsım ve dernek yönetimim ve ayrıca üyelerimiz adına TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.