.

TARSUS BELEDİYESİ KADIN BASKETBOL TAKIMI ŞAMPİYON

Tarsus (MBH) - Mersin Blok Haber | 15.06.2021 - 09:44, Güncelleme: 15.06.2021 - 09:44 1593+ kez okundu.
 

TARSUS BELEDİYESİ KADIN BASKETBOL TAKIMI ŞAMPİYON

TARSUS BELEDİYESİ KADIN BASKETBOL TAKIMI ŞAMPİYON

Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımımız Ankara dönüşü  ayağının tozuyla Şampiyonluk kutlamalarına başladı. Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi'nin şampiyonu olan takımı ilk olarak ana sponsor olan Medical Park Tarsus Hastanesi'ni ziyaret ederek desteklerinden dolayı hastane yönetimine teşekkürlerini sundu. Ardından Mehmet Çelebi Spor Salonu'na geçerek CHP Kadın Kolları'ndan gelen kadınların tebrik ziyaretlerini kabul etti. Daha sonra da Tarsus Belediyesine bağlı Kadın Yaşam Destek ve Dayanışma Merkezinde düzenlenen tanıtım etkinliğine katılarak şampiyonluk kupasının gururunu tüm kadınlarla paylaştı. Büyük coşku dalga dalga Tarsus’u sararken bizde yeni sezonda Tarsus Belediyesi Kadın basketbol takımına başarılar diliyoruz.
TARSUS BELEDİYESİ KADIN BASKETBOL TAKIMI ŞAMPİYON

Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımımız Ankara dönüşü  ayağının tozuyla Şampiyonluk kutlamalarına başladı. Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi'nin şampiyonu olan takımı ilk olarak ana sponsor olan Medical Park Tarsus Hastanesi'ni ziyaret ederek desteklerinden dolayı hastane yönetimine teşekkürlerini sundu. Ardından Mehmet Çelebi Spor Salonu'na geçerek CHP Kadın Kolları'ndan gelen kadınların tebrik ziyaretlerini kabul etti. Daha sonra da Tarsus Belediyesine bağlı Kadın Yaşam Destek
ve Dayanışma Merkezinde düzenlenen tanıtım etkinliğine katılarak şampiyonluk kupasının gururunu tüm kadınlarla paylaştı. Büyük coşku dalga dalga Tarsus’u sararken bizde yeni sezonda Tarsus Belediyesi Kadın basketbol takımına başarılar diliyoruz.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.