.

BÜYÜKŞEHİRDEN KARBOĞAZI VE ELMALI MEVKİİNDE KAR TEMİZLEME ÇALIŞMASI

Tarsus (TG) - TARSUS GAZETESİ | 12.04.2021 - 09:38, Güncelleme: 12.04.2021 - 09:38 2288+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİRDEN KARBOĞAZI VE ELMALI MEVKİİNDE KAR TEMİZLEME ÇALIŞMASI

BÜYÜKŞEHİRDEN KARBOĞAZI VE ELMALI MEVKİİNDE KAR TEMİZLEME ÇALIŞMASI

BÜYÜKŞEHİRDEN KARBOĞAZI VE ELMALI MEVKİİNDE KAR TEMİZLEME ÇALIŞMASI - YÖRÜKLERİN KULLANDIĞI YOLLAR KAR’DAN TEMİZLENDİ Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü yol yapım ve bakım ekipleri, son günlerde etkili olan yağışlı hava nedeniyle kar’dan kapanan kırsal yollarda temizlik çalışması gerçekleştirdi. Yurt genelinde olduğu gibi, bölgede de etkili olan ve yüksek kesimlerde kar şeklinde düşen yağışlı havada kapanan yollar, Büyükşehir ekipleri tarafından açıldı. Büyükşehir ekipleri, Tarsus’a bağlı Gülek mahallesi sınırları içerisinde yer alan kale yolu ile Karboğazı mevkiinde 10 kilometre kar temizlik ve yol açma çalışması gerçekleştirdi. Greyderle yapılan çalışmalarda Elmalı bölgesinde de, Yörüklerin sıklıkla kullandıkları yaklaşık 15 kilometrelik yolda kar temizliği yerine getirildi. Yüksek rakımlı noktalarda yürütülen çalışmalarda, yer yer onlarca santimlik yüksekliğe kadar çıkan karları küren ekipler, yolları ulaşım yapılır duruma getirdi.
BÜYÜKŞEHİRDEN KARBOĞAZI VE ELMALI MEVKİİNDE KAR TEMİZLEME ÇALIŞMASI

BÜYÜKŞEHİRDEN KARBOĞAZI VE ELMALI MEVKİİNDE KAR TEMİZLEME ÇALIŞMASI

- YÖRÜKLERİN KULLANDIĞI YOLLAR KAR’DAN TEMİZLENDİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü yol yapım ve bakım ekipleri, son günlerde etkili olan yağışlı hava nedeniyle kar’dan kapanan kırsal yollarda temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Yurt genelinde olduğu gibi, bölgede de etkili olan ve yüksek kesimlerde kar şeklinde düşen yağışlı havada kapanan yollar, Büyükşehir ekipleri tarafından açıldı.

Büyükşehir ekipleri, Tarsus’a bağlı Gülek mahallesi sınırları içerisinde yer alan kale yolu ile Karboğazı mevkiinde 10 kilometre kar temizlik ve yol açma çalışması gerçekleştirdi.

Greyderle yapılan çalışmalarda Elmalı bölgesinde de, Yörüklerin sıklıkla kullandıkları yaklaşık 15 kilometrelik yolda kar temizliği yerine getirildi.

Yüksek rakımlı noktalarda yürütülen çalışmalarda, yer yer onlarca santimlik yüksekliğe kadar çıkan karları küren ekipler, yolları ulaşım yapılır duruma getirdi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.