.

SEÇER TARSUS TA HALKLA İÇ İÇEYDİ

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 12.03.2021 - 16:18, Güncelleme: 12.03.2021 - 16:18 1900+ kez okundu.
 

SEÇER TARSUS TA HALKLA İÇ İÇEYDİ

SEÇER TARSUS TA HALKLA İÇ İÇEYDİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Vahap Seçer, dün (10.3.21) günü Tarsus’a gelerek halkla iç içe oldu. Seçer, Kleopatra kapısı yanında eski otogar yerinde Cesur kadınların açtığı satış standlarını gezdi, alış veriş yaptı. Daha sonra kent içinde esanf gezisi yaparak esnafların sorunlarını dinledi. Beraberinde CHP ilçe başkanı Ozan Varal ve  Tarsus –Çamlıyayla Koordinasyon sorumlusu Ali Boltaç ile kenti gezen Seçer Tarsus sokaklarında sorun dinledi. Seçer  esnafımızla selamlaşıp sohbet etti. Tarsus önceliğimiz, gözbebeğimiz. Her bir Tarsuslu emin olsun, hiçbir sokağı, hiçbir mahalleyi, hiçbir haneyi hizmetsiz bırakmayacağız, CHP ilkeleri ışığında, sosyal belediyecilik anlayışıyla her ihtiyaca var gücümüzle koşacağız.
SEÇER TARSUS TA HALKLA İÇ İÇEYDİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Vahap Seçer, dün (10.3.21) günü Tarsus’a gelerek halkla iç içe oldu. Seçer, Kleopatra kapısı yanında eski otogar yerinde Cesur kadınların açtığı satış standlarını gezdi, alış veriş yaptı. Daha sonra kent içinde esanf gezisi yaparak esnafların sorunlarını dinledi. Beraberinde CHP ilçe başkanı Ozan Varal ve  Tarsus –Çamlıyayla Koordinasyon sorumlusu Ali Boltaç ile kenti gezen Seçer Tarsus sokaklarında sorun dinledi.

Seçer  esnafımızla selamlaşıp sohbet etti.

Tarsus önceliğimiz, gözbebeğimiz.

Her bir Tarsuslu emin olsun, hiçbir sokağı, hiçbir mahalleyi, hiçbir haneyi hizmetsiz bırakmayacağız, CHP ilkeleri ışığında, sosyal belediyecilik anlayışıyla her ihtiyaca var gücümüzle koşacağız.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.