.

Tarsus İdman Yurdu Yönetimin yeni Başkanı Şahin Harun Kırbıyık oldu.

Spor (TG) - TARSUS GAZETESİ | 10.03.2021 - 09:40, Güncelleme: 10.03.2021 - 09:40 2835+ kez okundu.
 

Tarsus İdman Yurdu Yönetimin yeni Başkanı Şahin Harun Kırbıyık oldu.

Tarsus İdman Yurdu Yönetimin yeni Başkanı Şahin Harun Kırbıyık oldu.

Tarsus İdman Yurdu Yönetimin yeni Başkanı  Şahin Harun Kırbıyık oldu. TFF  2. ligde mücadele eden ve puan cetvelinde onuncu sırada bulunan Tarsus İdmanyurdu, olağanüstü kongresi yapıldı. Tek liste ile gidilen kongrede Şahin Kırbıyık başkan seçildi. 546 toplam delegesi bulunan Tarsus İdmanyurdunda 74 delege oy kullandı. Yapılan tek listeli seçim sonunda Tarsus İdmanyurdunun yeni  başkanı Şahin Harun Kırbıyık oldu. Tarsus Belediye başkanı Haluk Bozdoğan, Mersin Büyükşehir belediyesinde devam eden meclis toplantısı nedeniyle yetişemediği genel kurula telefon ile katılarak başkan adayı ve yönetimine başarı diledi. YENİ YÖNETİM Harun Kırbıyık, Ziya Kenger, Yasin Güney, M. Habip Ekmekçi, Salih Erdoğan, Bilal Soydan, Aydın Polat, Kasım Özyamanoğlu, Ramazan Alıcı, Özer Alp, Övünç Özkan, Nedim Delibaş, Cumali Kırbıyık, Ayhan Bayram ve Hüseyin Yemliha Şahin. Denetim kurulu: Fatih Kaya, Muttalip Bobuşoğlu, Banu Levent. Yeni yönetim toplanıp görev bölümü yaptı.   Kırbıyık yapacağı projeleri dile getirdi: “ Tarsus İdman Yurdu  storesinin kurulması ‘Tarsus halkımızın Tarsus İdman Yurdu store  gelerek forma sweatshirt ve daha bir çok İdman Yurdu baskılı ürünlerimizle bir araya gelebilecekler’ , baba oğul projelerinin yapılması, Twicht kanalının kurulması , tesislerin kompile yenilmesi , Tarsus idman Yurdu dergilerinin çıkarılarak gelirlerin klube bırakılması , online televizyon kanalının kurulması , gelen kazançlarla halı saha kurulması bu saye de takımızın yağmurda daha elverişli bir antraman yapması e-spor klubumuzun kurulması , kardeş takım projeleri ‘büyük bir klüp ile görüşmeler yapıp kardeş takım ilan edeceğiz’ ünlü isimleri Tarsus’umuza getirme projeleri ‘ünlü isimleri Tarsus halkı ıle bır araya getirmek ve İdman Yurdumuzu dünyaya göstermek’,  100 Yıllık onurlu hikayesinin yazılması hikayeyi ulusal medya mecralarında yayılması , intaraftik wep sitesinin kurulması , sosyal sorumluluk projelerin hayata geçirilmesi , engelli taraftarlara özel mülkiyet vb. , takımla renkli anlar paylaşılarak taraftar bağlının güçlendirilmesi , taraftarlarla soru cevap etkinliğinin gerçekleşmesi , kadınlara özel bilet kampanyasının hayata geçilmesi , Tarsus ekonomisine katlı sağlayacak etkinliklerin düzenlenmesi , Tarsus İdman Yurdu gala gecelerin gerçekleştirilmesi ,  Z ve alfa kuşağının kulübe bağlılını artırmak için kampanyalar düzenlenmesi , Sarı Lacivert adı altın da turnuvalar düzenlenmesi, Avrupa standartların da hizmet sağlanması , her düşünceye açık yönetim şekli ile karaların Tarsus halkı ile alınması, ” anlatarak  Şahin kırbıyık konuşmasının sonunda şu sözleri dile getirerek teşekkürlerini sundu: “Antalya dan buraya gelirken hayallerımız vardı. Memleketimiz güzel şeyler sunmak bunların hepsinin gerçekleştirmek biz yeni bir güç yeni bir amaçla geliyoruz bunlarda desteği olan Belediye başkanımız haluk bozdoğana da teşekkür ederiz. Sizlerin de desteginize ihtiyacımız var yani el birliği yaparsak yeni hayallerimizin amacına doğru yürürüz hepinize teşekkür ederim”   
Tarsus İdman Yurdu Yönetimin yeni Başkanı Şahin Harun Kırbıyık oldu.

Tarsus İdman Yurdu " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Tarsus İdman Yurdu Yönetimin yeni Başkanı  Şahin Harun Kırbıyık oldu.

TFF  2. ligde mücadele eden ve puan cetvelinde onuncu sırada bulunan Tarsus İdmanyurdu, olağanüstü kongresi yapıldı. Tek liste ile gidilen kongrede Şahin Kırbıyık başkan seçildi.

546 toplam delegesi bulunan Tarsus İdmanyurdunda 74 delege oy kullandı.

Yapılan tek listeli seçim sonunda Tarsus İdmanyurdunun yeni  başkanı Şahin Harun Kırbıyık oldu.

Tarsus Belediye başkanı Haluk Bozdoğan, Mersin Büyükşehir belediyesinde devam eden meclis toplantısı nedeniyle yetişemediği genel kurula telefon ile katılarak başkan adayı ve yönetimine başarı diledi.

YENİ YÖNETİM

Harun Kırbıyık, Ziya Kenger, Yasin Güney, M. Habip Ekmekçi, Salih Erdoğan, Bilal Soydan, Aydın Polat, Kasım Özyamanoğlu, Ramazan Alıcı, Özer Alp, Övünç Özkan, Nedim Delibaş, Cumali Kırbıyık, Ayhan Bayram ve Hüseyin Yemliha Şahin.

Denetim kurulu: Fatih Kaya, Muttalip Bobuşoğlu, Banu Levent.

Yeni yönetim toplanıp görev bölümü yaptı.

 

Kırbıyık yapacağı projeleri dile getirdi:

Tarsus İdman Yurdu  storesinin kurulması ‘ Tarsus halkımızın Tarsus İdman Yurdu " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Tarsus İdman Yurdu store  gelerek forma sweatshirt ve daha bir çok İdman Yurdu baskılı ürünlerimizle bir araya gelebilecekler’ , baba oğul projelerinin yapılması, Twicht kanalının kurulması , tesislerin kompile yenilmesi , Tarsus idman Yurdu dergilerinin çıkarılarak gelirlerin klube bırakılması , online televizyon kanalının kurulması , gelen kazançlarla halı saha kurulması bu saye de takımızın yağmurda daha elverişli bir antraman yapması e- spor klubumuzun kurulması , kardeş takım projeleri ‘büyük bir klüp ile görüşmeler yapıp kardeş takım ilan edeceğiz’ ünlü isimleri Tarsus’umuza getirme projeleri ‘ünlü isimleri Tarsus halkı ıle bır araya getirmek ve İdman Yurdumuzu dünyaya göstermek’,  100 Yıllık onurlu hikayesinin yazılması hikayeyi ulusal medya mecralarında yayılması , intaraftik wep sitesinin kurulması , sosyal sorumluluk projelerin hayata geçirilmesi , engelli taraftarlara özel mülkiyet vb. , takımla renkli anlar paylaşılarak taraftar bağlının güçlendirilmesi , taraftarlarla soru cevap etkinliğinin gerçekleşmesi , kadınlara özel bilet kampanyasının hayata geçilmesi , Tarsus ekonomisine katlı sağlayacak etkinliklerin düzenlenmesi , Tarsus İdman Yurdu " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Tarsus İdman Yurdu gala gecelerin gerçekleştirilmesi ,  Z ve alfa kuşağının kulübe bağlılını artırmak için kampanyalar düzenlenmesi , Sarı Lacivert adı altın da turnuvalar düzenlenmesi, Avrupa standartların da hizmet sağlanması , her düşünceye açık yönetim şekli ile karaların Tarsus halkı ile alınması, ”

anlatarak 

Şahin kırbıyık konuşmasının sonunda şu sözleri dile getirerek teşekkürlerini sundu:

“Antalya dan buraya gelirken hayallerımız vardı. Memleketimiz güzel şeyler sunmak bunların hepsinin gerçekleştirmek biz yeni bir güç yeni bir amaçla geliyoruz bunlarda desteği olan Belediye başkanımız haluk bozdoğana da teşekkür ederiz. Sizlerin de desteginize ihtiyacımız var yani el birliği yaparsak yeni hayallerimizin amacına doğru yürürüz hepinize teşekkür ederim” 

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.