.

TARSUS TÜRK DÜNYASINDA

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 09.03.2021 - 13:15, Güncelleme: 09.03.2021 - 13:15 3145+ kez okundu.
 

TARSUS TÜRK DÜNYASINDA

YÖNETİM KURULU İKİNCİ TOPLANTISI TARSUSTA GERÇEKLEŞECEK

300 milyonluk Türk Dünyasının gazeteciler federasyonuna Tarsus’un adını yazdırmayı başaran Okan Çalışkan, “Mersin her zaman Türk dünyasına önem veren bir kenttir” dedi.  Hafta sonu Ankara’da yapılan Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu olan genel kurulunda asil listeye girmeyi başaran Tarsus Medya Mensupları Derneği Başkanı Okan Çalışkan, Tarsus için onur duydum, Türk Dünyası Dünyada ilgisini ve dikkatini kendine çeken devasa bir akraba topluluğumuz, Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin Bakanlar Kurulundan Gazeteci Meslek örgütü olarak onay almış ve yıllarca Türkiye’den Türk Devletlerine çeşitli etkinlik ve mesleki çalışmalarla adını duyurmuş önemli bir meslek örgütüdür.  Türk Dünyasındaki tüm üniversiteler ile devlet basın birimleri ile proje ortaklığı yapan Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu (TDGF), nin asil yönetim listesine girmenin avantajını Türki devletlerle Tarsus arasında çeşitli etkinliklerde avantaja çevirmek istiyoruz dedi.  YÖNETİM KURULU İKİNCİ TOPLANTISI TARSUSTA GERÇEKLEŞECEK.  Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu ilk yönetim kurulu toplantısı, Genel Başkan Menderes Demir’in onayı ile Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti ev sahipliğinde bölgede yapılacak.  İkinci toplantı ise Tarsus merkez yada Çamlıyayla ilçesinde gerçekleşecek.
YÖNETİM KURULU İKİNCİ TOPLANTISI TARSUSTA GERÇEKLEŞECEK

300 milyonluk Türk Dünyasının gazeteciler federasyonuna Tarsus’un adını yazdırmayı başaran Okan Çalışkan, “Mersin her zaman Türk dünyasına önem veren bir kenttir” dedi. 

Hafta sonu Ankara’da yapılan Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu olan genel kurulunda asil listeye girmeyi başaran Tarsus Medya Mensupları Derneği Başkanı Okan Çalışkan, Tarsus için onur duydum, Türk Dünyası Dünyada ilgisini ve dikkatini kendine çeken devasa bir akraba topluluğumuz, Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin Bakanlar Kurulundan Gazeteci Meslek örgütü olarak onay almış ve yıllarca Türkiye’den Türk Devletlerine çeşitli etkinlik ve mesleki çalışmalarla adını duyurmuş önemli bir meslek örgütüdür. 
Türk Dünyasındaki tüm üniversiteler ile devlet basın birimleri ile proje ortaklığı yapan Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu (TDGF), nin asil yönetim listesine girmenin avantajını Türki devletlerle Tarsus arasında çeşitli etkinliklerde avantaja çevirmek istiyoruz dedi. 
YÖNETİM KURULU İKİNCİ TOPLANTISI TARSUSTA GERÇEKLEŞECEK. 
Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu ilk yönetim kurulu toplantısı, Genel Başkan Menderes Demir’in onayı ile Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti ev sahipliğinde bölgede yapılacak. 
İkinci toplantı ise Tarsus merkez yada Çamlıyayla ilçesinde gerçekleşecek.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.