.

BÜYÜKŞEHİRİN AKDENİZDEKİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi (BH) - Blok Haber | 09.03.2021 - 09:23, Güncelleme: 09.03.2021 - 09:23 2223+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİRİN AKDENİZDEKİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİRİN AKDENİZDEKİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİRİN AKDENİZDEKİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR BÜYÜKŞEHİR, AKDENİZ İLÇESİ 142. CADDE’DEKİ YOL SORUNUNU ÇÖZDÜ Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım ekipleri, ‘Yolumuz Açık Olsun’ sloganıyla yolları konforlu ve güvenli hale getiriyor. Ekipler, vatandaşların yoğun olarak kullandığı Akdeniz İlçesi 142. Cadde’de sıcak asfalt serimi çalışması gerçekleştirdi. Büyükşehir’in çalışması sayesinde caddenin yıllardır süren yol sorunu sona erdi. Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi’ne bağlı ekiplerin yürüttüğü çalışmalarla kentin yüzü daha da güzelleşiyor. ‘Yolumuz Açık Olsun’ sloganıyla yolları konforlu, güvenli ve yepyeni hale getiren Büyükşehir, çalışmalarını plan ve program dahilinde farklı birçok noktada sürdürüyor. Ekipler, Akdeniz İlçesi 142. Cadde’de hummalı bir sıcak asfalt çalışması yürüttü. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı ve zemini oldukça kötü durumda olan 142. Cadde’de sıcak asfalt serimi gerçekleştirilerek cadde yenilendi. Yılların sorunu çözüldü Ekipler, deforme olmuş kilitli parke taşıyla kaplı yolu sökerek, yerine daha konforlu sıcak asfalt serimi yaptı. Büyükşehir’in çalışması sayesinde caddenin yıllardır süren yol sorunu sona erdi. Gündoğdu Mahallesi Muhtarı Abdulrahim Uysal ve Güneş Mahallesi Muhtarı Nezir Elçi mahallelerine yapılan hizmetler için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Büyükşehir,  kırsalda ve merkezde yaptığı yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra kavşak düzenleme ve cadde yenileme faaliyetlerine devam ediyor. Ekiplerin çalışmaları vatandaşlardan takdir topluyor.
BÜYÜKŞEHİRİN AKDENİZDEKİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİRİN AKDENİZDEKİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR, AKDENİZ İLÇESİ 142. CADDE’DEKİ YOL SORUNUNU ÇÖZDÜ

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım ekipleri, ‘Yolumuz Açık Olsun’ sloganıyla yolları konforlu ve güvenli hale getiriyor. Ekipler, vatandaşların yoğun olarak kullandığı Akdeniz İlçesi 142. Cadde’de sıcak asfalt serimi çalışması gerçekleştirdi. Büyükşehir’in çalışması sayesinde caddenin yıllardır süren yol sorunu sona erdi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi’ne bağlı ekiplerin yürüttüğü çalışmalarla kentin yüzü daha da güzelleşiyor. ‘Yolumuz Açık Olsun’ sloganıyla yolları konforlu, güvenli ve yepyeni hale getiren Büyükşehir, çalışmalarını plan ve program dahilinde farklı birçok noktada sürdürüyor.

Ekipler, Akdeniz İlçesi 142. Cadde’de hummalı bir sıcak asfalt çalışması yürüttü. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı ve zemini oldukça kötü durumda olan 142. Cadde’de sıcak asfalt serimi gerçekleştirilerek cadde yenilendi.

Yılların sorunu çözüldü

Ekipler, deforme olmuş kilitli parke taşıyla kaplı yolu sökerek, yerine daha konforlu sıcak asfalt serimi yaptı. Büyükşehir’in çalışması sayesinde caddenin yıllardır süren yol sorunu sona erdi. Gündoğdu Mahallesi Muhtarı Abdulrahim Uysal ve Güneş Mahallesi Muhtarı Nezir Elçi mahallelerine yapılan hizmetler için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Büyükşehir,  kırsalda ve merkezde yaptığı yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra kavşak düzenleme ve cadde yenileme faaliyetlerine devam ediyor. Ekiplerin çalışmaları vatandaşlardan takdir topluyor.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.