.

BELEDİYELERDE BİREY DEĞİL EKİP BAŞARIR

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 03.03.2021 - 08:52, Güncelleme: 03.03.2021 - 08:52 2251+ kez okundu.
 

BELEDİYELERDE BİREY DEĞİL EKİP BAŞARIR

BELEDİYELERDE BİREY DEĞİL EKİP BAŞARIR

 “BELEDİYELERDE BİREY DEĞİL, EKİP BAŞARIR”   Yerel yönetimlerde bireyin değil, ekibin başarısının önemli olduğunu aktaran Başkan Haluk  Bozdoğan, konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Bizim yöneticilikte önem verdiğimiz 5 tane özellik vardır. Birincisi adalettir, adil olmamız gerekir. İkincisi meşverettir, istişare edeceğiz. İstişare etmeden neticeye gidemeyiz. Üçüncüsü de maslahattır. Şahsi değildir burada hiçbir şey. Tarsus Belediyesi eğer ürün pazarlıyor, bir şeyler ortaya koyuyorsa bu bir ekip çalışmasıdır. Birey olarak kimse ben şunu yaptım, ben bunu yaptım, ben böyleyim, ben şöyleyim diyemez. Bu bir ekip çalışmasıdır, ekip başarır. Bir kişi, iki kişi, üç kişi, beş kişi başarmaz. Dördüncüsü liyakattir. İşi en iyi kim yapıyorsa, o iş ona verilir. Bugün bu işi en iyi yapacak bir arkadaş varsa ona bu görevi veririm ve bundan da gurur duyarım. Daha önce mecliste de anlattım. Yorulan olur, ben de yorulurum. Hiçbirimiz bulunmaz hint kumaşı değiliz. Mezarlıklar dolu zaten onlarla. Ama bir şeyi yaparken de yöneticide bulunması gereken sıfatları da herkesin bilmesi gerekiyor. Beşincisi de ehliyettir yani emaneti ehline vereceksiniz”
BELEDİYELERDE BİREY DEĞİL EKİP BAŞARIR

 “BELEDİYELERDE BİREY DEĞİL, EKİP BAŞARIR”

 

Yerel yönetimlerde bireyin değil, ekibin başarısının önemli olduğunu aktaran Başkan Haluk  Bozdoğan, konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Bizim yöneticilikte önem verdiğimiz 5 tane özellik vardır. Birincisi adalettir, adil olmamız gerekir. İkincisi meşverettir, istişare edeceğiz. İstişare etmeden neticeye gidemeyiz. Üçüncüsü de maslahattır. Şahsi değildir burada hiçbir şey. Tarsus Belediyesi eğer ürün pazarlıyor, bir şeyler ortaya koyuyorsa bu bir ekip çalışmasıdır. Birey olarak kimse ben şunu yaptım, ben bunu yaptım, ben böyleyim, ben şöyleyim diyemez. Bu bir ekip çalışmasıdır, ekip başarır. Bir kişi, iki kişi, üç kişi, beş kişi başarmaz. Dördüncüsü liyakattir. İşi en iyi kim yapıyorsa, o iş ona verilir. Bugün bu işi en iyi yapacak bir arkadaş varsa ona bu görevi veririm ve bundan da gurur duyarım. Daha önce mecliste de anlattım. Yorulan olur, ben de yorulurum. Hiçbirimiz bulunmaz hint kumaşı değiliz. Mezarlıklar dolu zaten onlarla. Ama bir şeyi yaparken de yöneticide bulunması gereken sıfatları da herkesin bilmesi gerekiyor. Beşincisi de ehliyettir yani emaneti ehline vereceksiniz”

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.