.

BÜYÜKŞEHİR DEN TARSUS VE ÇAMLIYAYLA DA 13 FARKLI NOKTAYA ÇOCUK OYUN PARKI

Mersin Büyükşehir Belediyesi 01.03.2021 - 10:00, Güncelleme: 01.03.2021 - 10:00 2532+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR DEN TARSUS VE ÇAMLIYAYLA DA 13 FARKLI NOKTAYA ÇOCUK OYUN PARKI

BÜYÜKŞEHİR DEN TARSUS VE ÇAMLIYAYLA DA 13 FARKLI NOKTAYA ÇOCUK OYUN PARKI

- BÜYÜKŞEHİR’DEN TARSUS VE ÇAMLIYAYLA’DA 13 FARKLI NOKTAYA ÇOCUK OYUN PARKI   Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus ve Çamlıyayla’da 13 farklı noktaya çocuk oyun parkları kurdu. Başkan Vahap Seçer’in geçtiğimiz yıl çocuklara söz vermesi ile başlatılan çalışma kapsamında il genelinde 50 farklı noktaya çocuk oyun parkları kuruldu.   Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışma kapsamında Tarsus’ta Şahin Mahallesi Umut Özkul Anaokulu ve 27 Aralık İlkokulu bahçesine, ayrıca Kefeli, Aliağa, Yeşiltepe, Çiftlik, Halitağa, Günyurdu, Yenice ve Taşobası mahallelerine çocuk oyun parkları monte edildi.   ‘Hiçbir Mahalle Parksız, Hiçbir Çocuk Oyunsuz Kalmayacak’ sloganı ile hareket eden Büyükşehir Belediyesi, Çamlıyayla’da ise Giden, Belçınar ve Darıpanarı mahallelerine çocuk oyun parkları monte etti.   İçerisinde salıncak, kaykay, tahterevalli bulunan ve tüm kalite belgelerine sahip olan oyun grupları ile çocuklar eğlencenin tadını doyasıya yaşayabilecekler.   Yürütülen “Adını Sen Koy” projesi ile kurulan parkların adını da çocuklar belirleyecek.  
BÜYÜKŞEHİR DEN TARSUS VE ÇAMLIYAYLA DA 13 FARKLI NOKTAYA ÇOCUK OYUN PARKI

- BÜYÜKŞEHİR’DEN TARSUS VE ÇAMLIYAYLA’DA 13 FARKLI NOKTAYA ÇOCUK OYUN PARKI

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus ve Çamlıyayla’da 13 farklı noktaya çocuk oyun parkları kurdu. Başkan Vahap Seçer’in geçtiğimiz yıl çocuklara söz vermesi ile başlatılan çalışma kapsamında il genelinde 50 farklı noktaya çocuk oyun parkları kuruldu.

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışma kapsamında Tarsus’ta Şahin Mahallesi Umut Özkul Anaokulu ve 27 Aralık İlkokulu bahçesine, ayrıca Kefeli, Aliağa, Yeşiltepe, Çiftlik, Halitağa, Günyurdu, Yenice ve Taşobası mahallelerine çocuk oyun parkları monte edildi.

 

‘Hiçbir Mahalle Parksız, Hiçbir Çocuk Oyunsuz Kalmayacak’ sloganı ile hareket eden Büyükşehir Belediyesi, Çamlıyayla’da ise Giden, Belçınar ve Darıpanarı mahallelerine çocuk oyun parkları monte etti.

 

İçerisinde salıncak, kaykay, tahterevalli bulunan ve tüm kalite belgelerine sahip olan oyun grupları ile çocuklar eğlencenin tadını doyasıya yaşayabilecekler.

 

Yürütülen “Adını Sen Koy” projesi ile kurulan parkların adını da çocuklar belirleyecek.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.