.

TİCARET BORSASI STOPAJ TAHSİLATINI SON 5 YILDA % 100 ARTIRDI.

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 24.02.2021 - 08:50, Güncelleme: 24.02.2021 - 08:50 2531+ kez okundu.
 

TİCARET BORSASI STOPAJ TAHSİLATINI SON 5 YILDA % 100 ARTIRDI.

TİCARET BORSASI STOPAJ TAHSİLATINI SON 5 YILDA % 100 ARTIRDI.

TİCARET BORSASI STOPAJ TAHSİLATINI SON 5 YILDA % 100 ARTIRDI.  Tarsus Ticaret Borsası Stopaj Tahsilatını son 5 yılda ikiye katladı ve % 100 artırdı.  Ticaret Borsalarının bir görevininde stopaj tahsilatı olduğuna değinen Başkan Murat Kaya , “Ticaret borsaları, sadece üretici ile tüccar ve sanayici arasında bir köprü görevi kurmakla kalmayıp, ekonominin kayıtlı hale gelmesini sağlayarak kamu gelirlerinin artmasına ve sağlıklı politikalar oluşturulmasına zemin hazırlamaktadırlar.Borsamızca, Vergi dairelerimiz adına toplanan zirai ürün vergisi son 5 yılda %100 artarak 2020 yılında 20 milyon TL’sına ulaşmıştır.    El emeği, göz nuru ve alın teriyle ailesinin, ülkesinin ve devletinin devamını her koşulda sağlamaya çalışan, başa Borsa üyelerimiz olmak üzere sanayicilerimizin, ticaret erbabımızın 32. Vergi Haftası’nı kutluyorum” ifadesini kullandı.
TİCARET BORSASI STOPAJ TAHSİLATINI SON 5 YILDA % 100 ARTIRDI.

TİCARET BORSASI STOPAJ TAHSİLATINI

SON 5 YILDA % 100 ARTIRDI. 

Tarsus Ticaret Borsası Stopaj Tahsilatını son 5 yılda ikiye katladı ve % 100 artırdı. 

Ticaret Borsalarının bir görevininde stopaj tahsilatı olduğuna değinen Başkan Murat Kaya , “Ticaret borsaları, sadece üretici ile tüccar ve sanayici arasında bir köprü görevi kurmakla kalmayıp, ekonominin kayıtlı hale gelmesini sağlayarak kamu gelirlerinin artmasına ve sağlıklı politikalar oluşturulmasına zemin hazırlamaktadırlar.Borsamızca, Vergi dairelerimiz adına toplanan zirai ürün vergisi son 5 yılda %100 artarak 2020 yılında 20 milyon TL’sına ulaşmıştır.   

El emeği, göz nuru ve alın teriyle ailesinin, ülkesinin ve devletinin devamını her koşulda sağlamaya çalışan, başa Borsa üyelerimiz olmak üzere sanayicilerimizin, ticaret erbabımızın 32. Vergi Haftası’nı kutluyorum” ifadesini kullandı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.