.

BAŞKAN BOZDOĞAN'DAN HER KÖYE DOKTOR ODASI, MUHTAR ODASI VE OKUMA SALONU

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 21.02.2021 - 09:00, Güncelleme: 22.02.2021 - 09:03 1893+ kez okundu.
 

BAŞKAN BOZDOĞAN'DAN HER KÖYE DOKTOR ODASI, MUHTAR ODASI VE OKUMA SALONU

BAŞKAN BOZDOĞAN'DAN HER KÖYE DOKTOR ODASI, MUHTAR ODASI VE OKUMA SALONU

BAŞKAN BOZDOĞAN'DAN KIRSAL KALKINMA HAREKETİ Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan sorunları yerinde incelemek, kırsal kalkınmayı desteklemek ve yeni projeleri hayata geçirmek için belediye başkan yardımcıları ile birlikte hafta sonu boyunca tam 39 köyde incelemelerde bulundu. Herkese eşit hizmet anlayışıyla gece ve gündüz, yaz ve kış demeden çalıştıklarını dile getiren Başkan Bozdoğan; ” Biz belediye olarak hizmette engel tanımıyoruz, vatandaşlarımızın çözülmesi gereken acil sorunlarını çözebilmek için tıpkı fırında çalışan bir işçi gibi çalışıyoruz, nasılki o fırıncı her koşulda ekmeğini çıkarmak için gece gündüz yaz kış, tatil, yasak demeden hizmet için özveriyle işini yapıyorsa biz de belediye olarak o özveriyle işimizi yapıyoruz. Bizim belediyecilik anlayışımızda bu var, her koşulda her zamanda daimi ve eşit hizmet. Eğer insanlarımıza en zor dönemlerde bile hizmet götürebiliyorsak işte o zaman işimizin hakkını vermişiz demektir" dedi. BAŞKAN BOZDOĞAN HAFTASONU TAM 39 KÖYDE İNCELEMELERDE BULUNDU Belediye başkan yardımcıları ile birlikte toroslardan ovalara tüm köyleri ziyaret edeceklerini belirten Başkan Bozdoğan haftasonu itibariyle Dedeler, Taşkuyu, Sayköy, Kerimler, Sarıveli, Cinköy, Tepeköy, Karadiken, Belen, Pirömerli, Boztepe, Böğrüeğri, Dorak, Tepetaşpınarı, Kaklıktaşı, Taşçılı, Çiriştepe, Çakırlı, İncirlikuyu, Akçakocalı, Büyük Kösebalcı, Küçük Kösebalcı, Çevreli, Sıraköy, Hacıhamzalı, Kızılçukur, Alibeyli, Göçük, Yazlık, Kırıt, Taşobası, Körlübeyi, Eskişehir, Kurbanlı, Sağlıklı, Kayadibi, Dadalı, Akgedik ve Bolatlı olmak üzere tam 39 köyde incelemelerde bulundu. HER KÖYE DOKTOR ODASI, MUHTAR ODASI VE OKUMA SALONU Köy ziyaretlerinin devam edeceğini belirten Başkan Bozdoğan, ziyaret sırasında muhtarları ve vatandaşları dinleyerek varolan sorunlarına çözüm olabilecek çalışmalar başlattı. Bunun yanı sıra seçim öncesi verdiği sözlerden biri olan her köye doktor odası, muhtar odası ve okuma salonu sözünü de bir dizi açılışlar yaparak  tutmuştu. Bu açılışlara yenisini eklemek amacıyla gittiği köylerde de bu projeye uygun olabilecek mekanları inceledi ve köylülere en kısa sürede açılışlarını yapacağının sözünü de verdi.
BAŞKAN BOZDOĞAN'DAN HER KÖYE DOKTOR ODASI, MUHTAR ODASI VE OKUMA SALONU

BAŞKAN BOZDOĞAN'DAN KIRSAL KALKINMA HAREKETİ

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan sorunları yerinde incelemek, kırsal kalkınmayı desteklemek ve yeni projeleri hayata geçirmek için belediye başkan yardımcıları ile birlikte hafta sonu boyunca tam 39 köyde incelemelerde bulundu.

Herkese eşit hizmet anlayışıyla gece ve gündüz, yaz ve kış demeden çalıştıklarını dile getiren Başkan Bozdoğan;

” Biz belediye olarak hizmette engel tanımıyoruz, vatandaşlarımızın çözülmesi gereken acil sorunlarını çözebilmek için tıpkı fırında çalışan bir işçi gibi çalışıyoruz, nasılki o fırıncı her koşulda ekmeğini çıkarmak için gece gündüz yaz kış, tatil, yasak demeden hizmet için özveriyle işini yapıyorsa biz de belediye olarak o özveriyle işimizi yapıyoruz. Bizim belediyecilik anlayışımızda bu var, her koşulda her zamanda daimi ve eşit hizmet. Eğer insanlarımıza en zor dönemlerde bile hizmet götürebiliyorsak işte o zaman işimizin hakkını vermişiz demektir"

dedi.

BAŞKAN BOZDOĞAN HAFTASONU TAM 39 KÖYDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye başkan yardımcıları ile birlikte toroslardan ovalara tüm köyleri ziyaret edeceklerini belirten Başkan Bozdoğan haftasonu itibariyle Dedeler, Taşkuyu, Sayköy, Kerimler, Sarıveli, Cinköy, Tepeköy, Karadiken, Belen, Pirömerli, Boztepe, Böğrüeğri, Dorak, Tepetaşpınarı, Kaklıktaşı, Taşçılı, Çiriştepe, Çakırlı, İncirlikuyu, Akçakocalı, Büyük Kösebalcı, Küçük Kösebalcı, Çevreli, Sıraköy, Hacıhamzalı, Kızılçukur, Alibeyli, Göçük, Yazlık, Kırıt, Taşobası, Körlübeyi, Eskişehir, Kurbanlı, Sağlıklı, Kayadibi, Dadalı, Akgedik ve Bolatlı olmak üzere tam 39 köyde incelemelerde bulundu.

HER KÖYE DOKTOR ODASI, MUHTAR ODASI VE OKUMA SALONU

Köy ziyaretlerinin devam edeceğini belirten Başkan Bozdoğan, ziyaret sırasında muhtarları ve vatandaşları dinleyerek varolan sorunlarına çözüm olabilecek çalışmalar başlattı. Bunun yanı sıra seçim öncesi verdiği sözlerden biri olan her köye doktor odası, muhtar odası ve okuma salonu sözünü de bir dizi açılışlar yaparak  tutmuştu. Bu açılışlara yenisini eklemek amacıyla gittiği köylerde de bu projeye uygun olabilecek mekanları inceledi ve köylülere en kısa sürede açılışlarını yapacağının sözünü de verdi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.