.

HAKAN CANAN CAN “PLAY OFF HEDEFİMİZDEN SAPMADIK” DEDİ

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 20.01.2021 - 09:24, Güncelleme: 20.01.2021 - 09:24 3029+ kez okundu.
 

HAKAN CANAN CAN “PLAY OFF HEDEFİMİZDEN SAPMADIK” DEDİ

Tarsus İdmanyurdu kulüp ikinci başkanı ve Basın sözcüsü Hakan Canan Can, takımımızın ilk yarıda aldığı sonuçları değerlendirdi.

HAKAN CANAN CAN “PLAY OFF  HEDEFİMİZDEN SAPMADIK” DEDİ Tarsus İdmanyurdu kulüp ikinci başkanı ve Basın sözcüsü Hakan Canan Can, takımımızın ilk yarıda aldığı sonuçları değerlendirdi. Can “Play Off  hedefimizden sapmadık” dedi. Can sözlerini şöyle sürdürdü: “ İlk yarıda  beklenmedik şekilde puanlar kaybettik. Sakatlar ve şanssızlıktan dolayı puan kaybettik.  Ama play off şansımız devam ediyor. Teknik direktörümüze,  yardımcı  hocalara ve oyuncularımıza güveniyoruz. İkinci yarıda daha dikkatli olarak daha  sonuçlar alacağımıza inanıyoruz.” KAMP BAŞLADI Bu arada Tarsus İdmanyurdu ikinci yarı hazırlıkları için 14.1.2021 Perşembe günü Antalya’ya kampa gitti. Can “Takımımızın  11 günlük Antalya kampı başladı. Manavgat’ta takımımız ikinci yarı için güç depolayacak. Transfer yasağının kalkması için girişimlerimiz devam ediyor. Sakat oyuncularımız inşallah ikinci yarıya yetişecek. Sadece Mertcan’ın cezası var.  Ara transferde oyuncularımızdan Şafak Şahinol ayrılmak istediğini söyledi. Şahin Afyon ile görüşüyor. Her zaman yanımızda olan ve bizleri yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız sayın Haluk  Bozdoğan’a ve TİY kulüp başkanımız Serhat Servet  Dövenci’ye teşekkür ediyorum. Bir yıldır dünyayı olumsuz etkileyen  pandemiden dolayı herkes sıkıntıda, tüm spor kulüpleri de sıkıntı yaşıyor,  aynı sıkıntıyı bizde yaşıyoruz. Birçok kulübün transfer tahtası kapalı. Biz transfer yasağının kalkması için girişimlerimizi sürdürüyoruz. Taraftarlarımız endişelenmesin. Bizler elimizden geleni yapıyoruz.  Bu takımın başarısı için çalışıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.
Tarsus İdmanyurdu kulüp ikinci başkanı ve Basın sözcüsü Hakan Canan Can, takımımızın ilk yarıda aldığı sonuçları değerlendirdi.

HAKAN CANAN CAN “PLAY OFF 

HEDEFİMİZDEN SAPMADIK” DEDİ

Tarsus İdmanyurdu kulüp ikinci başkanı ve Basın sözcüsü Hakan Canan Can, takımımızın ilk yarıda aldığı sonuçları değerlendirdi.

Can “Play Off  hedefimizden sapmadık” dedi. Can sözlerini şöyle sürdürdü:

“ İlk yarıda  beklenmedik şekilde puanlar kaybettik. Sakatlar ve şanssızlıktan dolayı puan kaybettik.  Ama play off şansımız devam ediyor. Teknik direktörümüze,  yardımcı  hocalara ve oyuncularımıza güveniyoruz. İkinci yarıda daha dikkatli olarak daha  sonuçlar alacağımıza inanıyoruz.”

KAMP BAŞLADI

Bu arada Tarsus İdmanyurdu ikinci yarı hazırlıkları için 14.1.2021 Perşembe günü Antalya’ya kampa gitti.

Can “Takımımızın  11 günlük Antalya kampı başladı. Manavgat’ta takımımız ikinci yarı için güç depolayacak. Transfer yasağının kalkması için girişimlerimiz devam ediyor. Sakat oyuncularımız inşallah ikinci yarıya yetişecek. Sadece Mertcan’ın cezası var.  Ara transferde oyuncularımızdan Şafak Şahinol ayrılmak istediğini söyledi. Şahin Afyon ile görüşüyor.

Her zaman yanımızda olan ve bizleri yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız sayın Haluk  Bozdoğan’a ve TİY kulüp başkanımız Serhat Servet  Dövenci’ye teşekkür ediyorum. Bir yıldır dünyayı olumsuz etkileyen  pandemiden dolayı herkes sıkıntıda, tüm spor kulüpleri de sıkıntı yaşıyor,  aynı sıkıntıyı bizde yaşıyoruz. Birçok kulübün transfer tahtası kapalı. Biz transfer yasağının kalkması için girişimlerimizi sürdürüyoruz. Taraftarlarımız endişelenmesin. Bizler elimizden geleni yapıyoruz.  Bu takımın başarısı için çalışıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.