.

BANKACI GENÇ VEFAT ETTİ

Tarsus (BH) - Blok Haber | 19.01.2021 - 10:02, Güncelleme: 19.01.2021 - 10:02 3242+ kez okundu.
 

BANKACI GENÇ VEFAT ETTİ

BANKACI GENÇ VEFAT ETTİ

BANKACI GENÇ VEFAT ETTİ Korona virüs, sağlık teşkilatı çalışanlarından sonra en çok banka çalışanlarını etkilemeye devam ediyor. Akbank Mersin Şubesi Nakit İşlem yetkilisi Mehmet Yıldırım, korona virüs nedeniyle vefat etti.  Mehmet Yıldırım'ın genç yaşta virüs nedeniyle vefatı tüm Akbank çalışanları tarafından büyük üzüntü ile karşılandı. Mehmet Yıldırım'ın vefat haberini, bankanın İnsan ve Kültür bölümü attığı bir mail ile duyurdu. İnsan ve Kültür şu postayı attı: "Mersin Şubemizden Mehmet Yıldırım'ı çok genç yaşta kaybetmekten dolayı derin bir üzüntü içerisindeyiz. Korona virüs teşhisi sonrasında malesef ağır bir hastalık seyrine giren arkadaşımız yoğun bakımda tedavi görüyordu. Üzüntümüzü ve acımız kelimelerle ifade etmek mümkün değil" Kendisine Allahtan rahmet,yakınlarına,dostlarına ve ailesine başsağlığı diliyorum.Allahım sabırlar versin
BANKACI GENÇ VEFAT ETTİ

BANKACI GENÇ VEFAT ETTİ

Korona virüs, sağlık teşkilatı çalışanlarından sonra en çok banka çalışanlarını etkilemeye devam ediyor. Akbank Mersin Şubesi Nakit İşlem yetkilisi Mehmet Yıldırım, korona virüs nedeniyle vefat etti.  Mehmet Yıldırım'ın genç yaşta virüs nedeniyle vefatı tüm Akbank çalışanları tarafından büyük üzüntü ile karşılandı.
Mehmet Yıldırım'ın vefat haberini, bankanın İnsan ve Kültür bölümü attığı bir mail ile duyurdu.
İnsan ve Kültür şu postayı attı:

"Mersin Şubemizden Mehmet Yıldırım'ı çok genç yaşta kaybetmekten dolayı derin bir üzüntü içerisindeyiz. Korona virüs teşhisi sonrasında malesef ağır bir hastalık seyrine giren arkadaşımız yoğun bakımda tedavi görüyordu. Üzüntümüzü ve acımız kelimelerle ifade etmek mümkün değil"

Kendisine Allahtan rahmet,yakınlarına,dostlarına ve ailesine başsağlığı diliyorum.Allahım sabırlar versin

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.