.

Hünkar Göksu Platformları Yıktı Geçti: “Kafa Duman" Listeleri Alt Üst Ediyor!

03.01.2023 - 01:25, Güncelleme: 03.01.2023 - 01:25 1280+ kez okundu.
 

Hünkar Göksu Platformları Yıktı Geçti: “Kafa Duman" Listeleri Alt Üst Ediyor!

Müziğe, odasının duvarında asılı gövdesi çatlak bir saz sayesinde başlayan Hünkar Göksu, kısa sürede müzikseverlerin büyük hayranlığını kazandı. Hiçbir zaman akor tutmayan o saza inat, bir yıl boyunca saz kursuna gitti. Nota dersi aldıktan sonra ilgisini gitara yönlendiren başarılı şarkıcı, müzik piyasasına bomba gibi düşen hit parçalara imza atmayı sürdürüyor. Okul zamanında sınav döneminde 'eğlencesine' bir şarkı yaptı: "Yarın Sınavım Var!" Şarkı sosyal medyada patlayınca sesini binlerce kişiye duyuran Hünkar Göksu, bir anda büyük bir kitle tarafından tanındı. Çalışmalarına ara vermeden devam eden genç sanatçının amacı, insanların yüzlerinde bir tebessüm oluştururken hüznü de unutturmayacak sözler yazmak. Amacı doğrultusunda platformları yerinden sallayan, Youtube ve Spotify'da milyonlarca kez dinlenen şarkısı "Kafa Duman"ı yaptı. Şarkının nakaratında geçen "kimsede kalmamış iman" sözü, dinleyenlerin büyük ilgisini çekti. Dertleri ve yara izleri çok olanların beğeniyle dinlediği şarkı, yayına girdiği tüm dijital platformlarda kısa sürede rekor kırdı. Yapılan yorumlardan da anlaşılacağı üzere Hünkar Göksu bu "patlamayı" sonuna kadar hak etti! Ve dikkat! Hünkar Göksu'nun büyük çıkış yapan şarkısı Kafa Duman'ı Hünkar Göksu resmi Youtube kanalından dinleyebilirsiniz. Kaçırmayın!   Kafa Duman Şarkı Sözleri Dertlerim çok kafa duman duman Yara izlerim çok Kimsede kalmamış iman Özlem duygumu yitirip Son kez gel sonra git Onu sımsıkı tutuyorsun beni bitirip Aşk gönül kafesime bi trip Akıp giden zamanı sana getirip herkesin yüzü bi garip Ki ne garip O benim olmasada Benim olmasada Görüp beni tanımasada Sesini duymasada Dertlerim çok Kafa duman duman Yara izlerim çok Kimsede kalmamış iman Özlem duygumu yitirip Son kez gel sonra git Onu sımsıkı tutuyorsun beni bitirip Aşk gönül kafesime bi trip Akıp giden zamanı sana getirip Herkesin yüzü bi garip Ki ne garip Benimle o masada Hiç oturmasada Rakım gibi durmasada Kadehleri kır masada Dertlerim çok kafa duman Yara izlerim çok Kimsede kalmamış iman   Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Müziğe, odasının duvarında asılı gövdesi çatlak bir saz sayesinde başlayan Hünkar Göksu, kısa sürede müzikseverlerin büyük hayranlığını kazandı. Hiçbir zaman akor tutmayan o saza inat, bir yıl boyunca saz kursuna gitti.

Nota dersi aldıktan sonra ilgisini gitara yönlendiren başarılı şarkıcı, müzik piyasasına bomba gibi düşen hit parçalara imza atmayı sürdürüyor.

Okul zamanında sınav döneminde 'eğlencesine' bir şarkı yaptı: "Yarın Sınavım Var!" Şarkı sosyal medyada patlayınca sesini binlerce kişiye duyuran Hünkar Göksu, bir anda büyük bir kitle tarafından tanındı. Çalışmalarına ara vermeden devam eden genç sanatçının amacı, insanların yüzlerinde bir tebessüm oluştururken hüznü de unutturmayacak sözler yazmak.

Amacı doğrultusunda platformları yerinden sallayan, Youtube ve Spotify'da milyonlarca kez dinlenen şarkısı "Kafa Duman"ı yaptı. Şarkının nakaratında geçen "kimsede kalmamış iman" sözü, dinleyenlerin büyük ilgisini çekti.

Dertleri ve yara izleri çok olanların beğeniyle dinlediği şarkı, yayına girdiği tüm dijital platformlarda kısa sürede rekor kırdı. Yapılan yorumlardan da anlaşılacağı üzere Hünkar Göksu bu "patlamayı" sonuna kadar hak etti!

Ve dikkat! Hünkar Göksu'nun büyük çıkış yapan şarkısı Kafa Duman'ı Hünkar Göksu resmi Youtube kanalından dinleyebilirsiniz. Kaçırmayın!

 

Kafa Duman Şarkı Sözleri

Dertlerim çok
kafa duman duman
Yara izlerim çok
Kimsede kalmamış iman

Özlem duygumu yitirip
Son kez gel sonra git
Onu sımsıkı tutuyorsun beni bitirip
Aşk gönül kafesime bi trip
Akıp giden zamanı sana getirip
herkesin yüzü bi garip
Ki ne garip

O benim olmasada
Benim olmasada
Görüp beni tanımasada
Sesini duymasada

Dertlerim çok
Kafa duman duman
Yara izlerim çok
Kimsede kalmamış iman

Özlem duygumu yitirip
Son kez gel sonra git
Onu sımsıkı tutuyorsun beni bitirip
Aşk gönül kafesime bi trip
Akıp giden zamanı sana getirip
Herkesin yüzü bi garip
Ki ne garip

Benimle o masada
Hiç oturmasada
Rakım gibi durmasada
Kadehleri kır masada

Dertlerim çok kafa duman
Yara izlerim çok
Kimsede kalmamış iman

 

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.