.

Hırsızlar kameraya yakalandı

Genel 09.07.2019 - 11:57, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1676+ kez okundu.
 

Hırsızlar kameraya yakalandı

Mersin’de bir apartmana hırsızlık için giren 2’si kadın 5 kişi, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Gözaltına alınan şahıslardan 1’i çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, 4 şüpheliyi yakalama çalışmaları sürüyor.Edinilen bilgiye göre, Mersin’in merkez Mezitli ilçesine bağlı Merkez Mahallesi’ndeki bir apartmandan bin 200 dolar, ziynet eşyası ve tablet bilgisayar çalındı. Ev sahibinin ihbarı üzerine çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, binanın ve çevredeki güvenlik kameralarını inceledi. Yapılan incelemenin ardından hırsızlık olayını 2’si kadın 5 şüphelinin yaptığını tespit eden ekipler, şahıslar yakalamak için çalışma başlattı. Belirlenen adreslere düzenlenen operasyonlarda V.D. isimli şahıs gözaltına alındı. Şahıs, emniyetteki ifadesinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.Ekipler kimlikleri belirlenen 2’si kadın 4 kişinin ise aranmasını sürdürüyor. Şahısların daha öncede benzer suçlardan kayıtlarının olduğu öğrenildi.Öte yandan, şüphelilerin dikkat çekmemek için binaya ayrı ayrı girdikleri tespit edildi.
Mersin’de bir apartmana hırsızlık için giren 2’si kadın 5 kişi, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Gözaltına alınan şahıslardan 1’i çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, 4 şüpheliyi yakalama çalışmaları sürüyor.
Edinilen bilgiye göre, Mersin’in merkez Mezitli ilçesine bağlı Merkez Mahallesi’ndeki bir apartmandan bin 200 dolar, ziynet eşyası ve tablet bilgisayar çalındı. Ev sahibinin ihbarı üzerine çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, binanın ve çevredeki güvenlik kameralarını inceledi. Yapılan incelemenin ardından hırsızlık olayını 2’si kadın 5 şüphelinin yaptığını tespit eden ekipler, şahıslar yakalamak için çalışma başlattı. Belirlenen adreslere düzenlenen operasyonlarda V.D. isimli şahıs gözaltına alındı. Şahıs, emniyetteki ifadesinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
Ekipler kimlikleri belirlenen 2’si kadın 4 kişinin ise aranmasını sürdürüyor. Şahısların daha öncede benzer suçlardan kayıtlarının olduğu öğrenildi.
Öte yandan, şüphelilerin dikkat çekmemek için binaya ayrı ayrı girdikleri tespit edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.