.

Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası sona erdi

Siyaset 27.11.2018 - 12:00, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2208+ kez okundu.
 

Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası sona erdi

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından Mersin’in ev sahipliğinde düzenlenen "Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası" sona erdi.Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu 2018 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye geneli 570 sporcunun katılımıyla Erdemli Atış Poligonunda düzenlenen "Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası" final atışlarının ardından sona erdi. Milli Takım seçmelerinin de yapıldığı "Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası" sonunda 4’ü tüfek, 7 tabanca dalında olmak üzere 11 yeni Türkiye rekoru kırılırken 1 Türkiye rekoru da egale edildi.Şampiyonada Mersin’i temsil eden sporculardan, Ali Ayberk Öztürk minik erkekler 10 metre tabanca ferdi kategorisinde kendi Türkiye rekorunu egale ederek Türkiye şampiyonu olurken, aynı kategoride Öztürk ile Selahaddin Tuğluoğlu ve İsmail Yiğit Acar takım halinde Türkiye rekoru kırarak büyük bir başarıya imza attılar.Yıldız erkekler 10 metre tabanca takım kategorisinde ise Muhammet Sefa Ciğer, Hüseyin Emre Büyükyonca, Ahmet Mete Özbek takım olarak Türkiye 3’üncülüğü, minik bayanlar 10 metre tabanca kategorisinde de Hayrunnisa Kılınç, Deniz Yılmaz, Zeynep Çayır takım olarak Türkiye 2’nciliği kazandı.5 gün birbirinden çekişmeli mücadelelere sahne olan şampiyona da dereceye girenlere madalya ve kupaları törenle verildi.
Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından Mersin’in ev sahipliğinde düzenlenen "Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası" sona erdi.
Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu 2018 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye geneli 570 sporcunun katılımıyla Erdemli Atış Poligonunda düzenlenen "Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası" final atışlarının ardından sona erdi. Milli Takım seçmelerinin de yapıldığı "Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası" sonunda 4’ü tüfek, 7 tabanca dalında olmak üzere 11 yeni Türkiye rekoru kırılırken 1 Türkiye rekoru da egale edildi.
Şampiyonada Mersin’i temsil eden sporculardan, Ali Ayberk Öztürk minik erkekler 10 metre tabanca ferdi kategorisinde kendi Türkiye rekorunu egale ederek Türkiye şampiyonu olurken, aynı kategoride Öztürk ile Selahaddin Tuğluoğlu ve İsmail Yiğit Acar takım halinde Türkiye rekoru kırarak büyük bir başarıya imza attılar.
Yıldız erkekler 10 metre tabanca takım kategorisinde ise Muhammet Sefa Ciğer, Hüseyin Emre Büyükyonca, Ahmet Mete Özbek takım olarak Türkiye 3’üncülüğü, minik bayanlar 10 metre tabanca kategorisinde de Hayrunnisa Kılınç, Deniz Yılmaz, Zeynep Çayır takım olarak Türkiye 2’nciliği kazandı.
5 gün birbirinden çekişmeli mücadelelere sahne olan şampiyona da dereceye girenlere madalya ve kupaları törenle verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.