Ucuz ev almak isterken 198 bin TL dolandırıldı

Mersin’de icra müdürünün ismini kullanarak icradan ucuza ev alma hikayesiyle bir şahıstan 198 bin TL dolandıran 2 şüpheli polisin titiz çalışmasıyla yakalandı. Ucuz ev almak isterken 198 bin TL dolandırıldı Mersin’de icra müdürünün ismini kullanarak icradan ucuza ev alma hikayesiyle bir şahıstan 198 bin TL dolandıran 2 şüpheli polisin titiz çalışmasıyla yakalandı. Kamera kayıtlarıyla tespit…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Ucuz ev almak isterken 198 bin TL dolandırıldı

Mersin’de icra müdürünün ismini kullanarak icradan ucuza ev alma hikayesiyle bir şahıstan 198 bin TL dolandıran 2 şüpheli polisin titiz çalışmasıyla yakalandı.

Ucuz ev almak isterken 198 bin TL dolandırıldı

Mersin’de icra müdürünün ismini kullanarak icradan ucuza ev alma hikayesiyle bir şahıstan 198 bin TL dolandıran 2 şüpheli polisin titiz çalışmasıyla yakalandı. Kamera kayıtlarıyla tespit edilip yakalanan 2 şüpheli tutuklanırken, dolandırılan paranın 90 bin TL’si ele geçirildi.
İddiaya göre, Ev almak isteyen İ.N. kendisini Hacı ismiyle tanıtan K.B’nin Mersin icra müdürünün arkadaşı olduğunu kurumdan satışa çıkan dairelerde kolaylık sağladığını, icra yoluyla daire satın alınması durumunda kurum müdürünün 6 bin TL, kendisinin de 5 bin TL komisyon aldığını söyledi. İ.N. sözde 198 bin TL’ ye icradan satışa çıkacak daire için önden 98 bin TL, daha sonra da kendisini memur olarak Murat takma ismiyle tanıtan V.B’ye 100 bin TL verdi. Ardından şahıslara ulaşamayan ve daire ile ilgili bir gelişme olmayınca da dolandırıldığını anlayan İ.N. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Nitelikli Dolandırıcılık Büro Amirliği’ne başvurdu.
Polis, olayla ilgili çok yönlü kamera ve saha çalışmaları neticesinde şüpheli şahısların K.B. (56) ve V.B. (30) olduğunu tespit etti. Tespit edilen 2 şüpheli polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin evinde ise 90 bin 200 TL para ele geçirilip dolandırılan şahsa teslim edildi.
Emniyette ifadesi alınan şüpheliler K.B. (56) ve V.B. (30) adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan 2 şüpheli d e ’Nitelikli dolandırıcılık’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Yap

Benzer Haberler
Irak ve Suriye’nin kuzeyinde 5 terörist etkisiz!
Irak ve Suriye’nin kuzeyinde 5 terörist etkisiz!
Kuyu 7’de 33 şüpheli yakalandı
Kuyu 7’de 33 şüpheli yakalandı
Nükleer zirvede 325 yeni görüşme yapıldı
Nükleer zirvede 325 yeni görüşme yapıldı
Irak’ın kuzeyinde hava harekatı… 37 terör hedefine imha!
Irak’ın kuzeyinde hava harekatı… 37 terör hedefine imha!
Uyuşturucu tacirlerine büyük darbe: 5 kişi tutuklandı
Uyuşturucu tacirlerine büyük darbe: 5 kişi tutuklandı
Beton karma makinesine kapılan işçi hayatını kaybetti  – Videolu Haber
Beton karma makinesine kapılan işçi hayatını kaybetti – Videolu Haber
Haberin Doğru Adresi
Tarsus Gazetesi

Tarafsız, objektif ve en etkili organik haberleriyle Bölgenin en iyi haber sitesidir. Tarsus Haber gazetesi güncel doğru haberin adresi.

2025 Logo Haber © Tüm hakları saklıdır. Seobaz Haber Teması