Mersin’de ’Kullanmadığımız oyuncakları saklamıyoruz paylaşıyoruz’ kampanyası

Mersin Büyükşehir Belediyesi “Kullanmadığımız Oyuncakları Saklamıyoruz Paylaşıyoruz” kampanyasıyla çocukların yüzünü güldürüyor.Mersin Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kadın ve Çocuk Çalışma Grubu tarafından düzenlenen, ’Kullanmadığımız Oyuncakları Saklamıyoruz Paylaşıyoruz’ kampanyası ile Mersin’de oyuncaksız çocuk kalmaması hedefleniyor. Çocukların mutluluklarına ortak olup yüzlerinde tebessüm oluşturmak isteyen Büyükşehir Belediyesi, kampanyayı kent geneline yaymak istiyor. Kampanya sayesinde toplanan oyuncaklar, hayatlarında hiç…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Mersin’de ’Kullanmadığımız oyuncakları saklamıyoruz paylaşıyoruz’ kampanyası

Mersin Büyükşehir Belediyesi “Kullanmadığımız Oyuncakları Saklamıyoruz Paylaşıyoruz” kampanyasıyla çocukların yüzünü güldürüyor.
Mersin Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kadın ve Çocuk Çalışma Grubu tarafından düzenlenen, ’Kullanmadığımız Oyuncakları Saklamıyoruz Paylaşıyoruz’ kampanyası ile Mersin’de oyuncaksız çocuk kalmaması hedefleniyor. Çocukların mutluluklarına ortak olup yüzlerinde tebessüm oluşturmak isteyen Büyükşehir Belediyesi, kampanyayı kent geneline yaymak istiyor. Kampanya sayesinde toplanan oyuncaklar, hayatlarında hiç oyuncak sahibi olmamış çocuklara ulaştırılacak. Büyükşehir Belediyesi personelleri tarafından hayata geçirilen proje sayesinde toplanan oyuncaklar, Mersin’de yaşayan ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılacak.

Kampanya çığ gibi büyüyor
Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Çocuk Çalışma Grubu tarafından daire başkanlıklarına götürülüp asılan afişler ve bırakılan kutular ile oyuncak toplama kampanyası çığ gibi büyüdü. Kampanyaya ilk olarak Büyükşehir Belediyesi çalışanları katılım sağladı. Özellikle bir köşeye atılmış, artık kullanılmayan oyuncakları, maddi imkansızlıklar sebebiyle oyuncak sahibi olamayan çocuklara götürmeyi hedefleyen Büyükşehir Belediyesi sayesinde, çocukların yüzlerinde birer tebessüm oluşturulması amaçlanıyor. Kampanya için oluşturulan kutulara renk renk peluşlar, arabalar, toplar ve bebeklerin yanı sıra kitap da bırakılabilecek.

“Çorbada bizim de tuzumuz olsun”
Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı çalışanları da ’Çorbada bizim de tuzumuz olsun’ diyerek, oyuncak kampanyasına destek verdi. Çalışanlar evlerinde çocuklarının oynamadığı oyuncakları kutulara attı, evinde oyuncağı olmayanlar ise yardım kampanyası için oyuncak satın aldı.
Kampanyaya verilecek olan desteğin büyümesi için bir de video hazırlanacak. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi, hazırlanan videoyu sosyal medyada paylaşacak ve gönüllülerin kampanyaya destek vermesi sağlanacak. Bu sayede hem kampanya büyüyecek hem de belediye personellerinin dışında bu yardım kampanyasına vatandaşların da katılımı sağlanacak. Proje, ilgi gördüğü sürece devam ettirilecek.

Yorum Yap

Benzer Haberler
OpenAI Yeni Yapay Zeka Modeli GPT-Rosalind’i Tanıttı Bilimsel Araştırmaları Hızlandıracak
OpenAI Yeni Yapay Zeka Modeli GPT-Rosalind’i Tanıttı Bilimsel Araştırmaları Hızlandıracak
Apple Siri Mühendislerine Yapay Zeka Kodlama Eğitimi Başlattı
Apple Siri Mühendislerine Yapay Zeka Kodlama Eğitimi Başlattı
Lionel Messi İspanya’da Kulüp Sahibi Oldu: UE Cornellà’yı Satın Aldı
Lionel Messi İspanya’da Kulüp Sahibi Oldu: UE Cornellà’yı Satın Aldı
Apple’dan Ekransız Cihaz Hamlesi: Dört Farklı Akıllı Gözlük Tasarımı Ortaya Çıktı
Apple’dan Ekransız Cihaz Hamlesi: Dört Farklı Akıllı Gözlük Tasarımı Ortaya Çıktı
Fenerbahçe’de derbi öncesi “Kart” kabusu: Tam 7 isim sınırda!
Fenerbahçe’de derbi öncesi “Kart” kabusu: Tam 7 isim sınırda!
Veri Merkezleri Güneydoğu Asya’da Su Kaynaklarını Zorluyor
Veri Merkezleri Güneydoğu Asya’da Su Kaynaklarını Zorluyor
Haberin Doğru Adresi
Tarsus Gazetesi

Tarafsız, objektif ve en etkili organik haberleriyle Bölgenin en iyi haber sitesidir. Tarsus Haber gazetesi güncel doğru haberin adresi.

2025 Logo Haber © Tüm hakları saklıdır. Seobaz Haber Teması