İzmir, 2026’da UFI Avrupa Konferansı’na ev sahipliği yapacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin fuarcılık şirketi İZFAŞ, 3-6 Haziran 2026 tarihlerinde Küresel Fuarcılık Endüstrisi Birliği (UFI) Avrupa Konferansı’na ev sahipliği yapacak. Avrupa ve dünya genelinden 300’ün üzerinde sektör temsilcisini ağırlayacak olan etkinlik, İzmir’in uluslararası görünürlüğünü artırarak fuarcılıkta büyük bir prestij sağlayacak. İZMİR (İGFA) – Fuarlar kenti İzmir, 2026 yılında Avrupa fuarcılık sektörünün en prestijli etkinliklerinden biri…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
İzmir, 2026’da UFI Avrupa Konferansı’na ev sahipliği yapacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin fuarcılık şirketi İZFAŞ, 3-6 Haziran 2026 tarihlerinde Küresel Fuarcılık Endüstrisi Birliği (UFI) Avrupa Konferansı’na ev sahipliği yapacak. Avrupa ve dünya genelinden 300’ün üzerinde sektör temsilcisini ağırlayacak olan etkinlik, İzmir’in uluslararası görünürlüğünü artırarak fuarcılıkta büyük bir prestij sağlayacak.

İZMİR (İGFA) – Fuarlar kenti İzmir, 2026 yılında Avrupa fuarcılık sektörünün en prestijli etkinliklerinden biri olan Küresel Fuarcılık Endüstrisi Birliği (UFI) Avrupa Konferansı’na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin fuarcılık şirketi İZFAŞ, 3-6 Haziran 2026 tarihlerinde düzenlenecek bu etkinlikle, Avrupa ve dünya genelinden 300’ün üzerinde fuar alanı işletmecisi, organizatörü ve servis sağlayıcı firmanın üst düzey temsilcilerini İzmir’de buluşturacak. Daha önce 1966 ve 1974 yıllarında da İzmir’de düzenlenen konferans, kentin fuarcılık ve kongre merkezi olma vizyonuna önemli bir katkı sağlayacak.

İZMİR’E PRESTİJ VE İVME KATACAK

UFI Avrupa Konferansı, fuarcılık sektöründe profesyonel ağ oluşturma, bilgi paylaşımı, pazarlama fırsatları ve yeniliklerin takip edilmesi açısından kritik bir platform olarak öne çıkıyor. Paneller, atölyeler ve iş birliği görüşmelerinin yapılacağı etkinlik, Türkiye ve İzmir için fuarcılıkta büyük bir ivme ve prestij yaratacak. Konferans, aynı zamanda kentin uluslararası görünürlüğünü artırarak yeni iş birliklerine zemin hazırlayacak.

SELANİK’TE DUYURULDU

İZFAŞ Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Tuğçe Cumalıoğlu, İZFAŞ yetkilileri ve Türkiye’den sektör profesyonellerinden oluşan bir heyet, 4-7 Haziran 2025 tarihinde Selanik’te düzenlenen UFI Avrupa Konferansı’na katıldı. Etkinlikte, 2026 yılında konferansa İZFAŞ’ın ev sahipliği yapacağı resmen duyuruldu ve tüm katılımcılar İzmir’e davet edildi.

Selanik’teki konferansta, “Dünya Ticaret Savaşlarının Avrupa Fuarlarına Etkisi” başlıklı panele konuşmacı olarak katılan Tuğçe Cumalıoğlu, ABD’nin Çin’e uyguladığı yüksek vergilerin tetiklediği küresel ticaret savaşlarının Avrupa ve Türkiye’deki fuarlara olumlu yansımalarını değerlendirdi.

Yorum Yap

Benzer Haberler
TARSUS ÜLKÜ OCAKLARI İLÇE BAŞKANI İSMAİL IŞILAR’DAN İLKYARDIM EĞİTİCİ EĞİTMENİ MURAT CAN FİDAN’A ZİYARET
TARSUS ÜLKÜ OCAKLARI İLÇE BAŞKANI İSMAİL IŞILAR’DAN İLKYARDIM EĞİTİCİ EĞİTMENİ MURAT CAN FİDAN’A ZİYARET
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: ‘51 DEAŞ şüphelisini yakaladık’  – Videolu Haber
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: ‘51 DEAŞ şüphelisini yakaladık’ – Videolu Haber
Temmuz’da yumurta üretimi geriledi
Temmuz’da yumurta üretimi geriledi
Süt ürünleri üretimi yükselişte
Süt ürünleri üretimi yükselişte
Ankara’daki ‘asfalt zorbaları’ gözaltında!
Ankara’daki ‘asfalt zorbaları’ gözaltında!
Bugün hangi bölgelerde yağış var?
Bugün hangi bölgelerde yağış var?
Haberin Doğru Adresi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus facilisis scelerisque tortor, vel finibus nibh accumsan non. Mauris lacinia rutrum nunc, ut mattis risus accumsan bibendum. Curabitur varius turpis dui, eget porttitor tellus rutrum ultrices. Duis ut tempus leo. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Phasellus pulvinar vestibulum sapien, at maximus nibh.

2025 Logo Haber © Tüm hakları saklıdır. Seobaz Haber Teması