BAŞKAN BOZDOĞAN : “TARSUS HALKI İÇİN ÇALIŞIYORSUNUZ, BENİM İÇİN DEĞİL”

BAŞKAN BOZDOĞAN : “TARSUS HALKI İÇİN ÇALIŞIYORSUNUZ, BENİM İÇİN DEĞİL” TARSUS BELEDİYE BAŞKANI HALUK BOZDOĞAN PERSONELLERLE TOPLANTI YAPTI “TARSUS HALKI İÇİN ÇALIŞIYORSUNUZ, BENİM İÇİN DEĞİL” Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, belediyenin stratejik birimlerinde görev yapan teknik personelleri, saha çalışanları ve birim müdürleriyle yaptığı toplantıda, “Elimizden gelen en iyi çalışmayı ortaya koymak zorundayız. Bunun siyaseti…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
BAŞKAN BOZDOĞAN : “TARSUS HALKI İÇİN ÇALIŞIYORSUNUZ, BENİM İÇİN DEĞİL”

BAŞKAN BOZDOĞAN : “TARSUS HALKI İÇİN ÇALIŞIYORSUNUZ, BENİM İÇİN DEĞİL”

TARSUS BELEDİYE BAŞKANI HALUK BOZDOĞAN PERSONELLERLE TOPLANTI YAPTI

“TARSUS HALKI İÇİN ÇALIŞIYORSUNUZ, BENİM İÇİN DEĞİL”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, belediyenin stratejik birimlerinde görev yapan teknik personelleri, saha çalışanları ve birim müdürleriyle yaptığı toplantıda,

“Elimizden gelen en iyi çalışmayı ortaya koymak zorundayız. Bunun siyaseti yok. Tarsus için çalışıyoruz. Burada yaptığınız her çalışma Tarsus için, Tarsus halkı için yapılan çalışmadır. Haluk Bozdoğan için yaptığınız çalışma değildir”

dedi.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan İmar Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü çalışanları ile bir araya geldi.

İşlerin ve projelerin hızlandırılması, aksayan yanların belirlenmesi ve sorunların giderilmesi amacıyla yapılan toplantıda Başkan Bozdoğan, her birim hakkında ayrıntılı bilgi aldı.

Başkan Bozdoğan,

“2021 yılında kentin yorgunluğunu ortadan kaldıracak bir çalışma ortaya çıkarmamız gerekir. Tek bir hedefim var: Verdiğim sözleri yerine getirmek ve Tarsus’u ekonomik ve sosyokültürel anlamda ayağa kaldırmak. Bunu ekip çalışması ile yapacağız. İş disiplinini ve meslek ahlakını çok önemserim.  Gündemimiz işimiz, projelerimiz olmalı. Bir belediyede siyasal ve duygusal kutuplaşma önce o belediyeye zarar verir. Öyle bir kutuplaşmada biz zararlı çıkarız. Daha da kötüsü halk zararlı çıkar. Tarsus halkına böyle bir kötülük yapamayız. Elimizden gelen en iyi çalışmayı ortaya koymak zorundayız. Bunun siyaseti yok. Tarsus için çalışıyoruz. Burada yaptığınız her çalışma Tarsus için, Tarsus halkı için yapılan çalışmadır. Haluk Bozdoğan için yaptığınız çalışma değildir. Bütün belediye çalışanlarımızın en başta da amirlerin bu bilinç ve sorumlulukla çalışmasını istiyorum. Burada biri için olanaklı olanı herkes için olanaklı kılmak zorundayız”

dedi.

Yorum Yap

Benzer Haberler
TARSUS ÜLKÜ OCAKLARI İLÇE BAŞKANI İSMAİL IŞILAR’DAN İLKYARDIM EĞİTİCİ EĞİTMENİ MURAT CAN FİDAN’A ZİYARET
TARSUS ÜLKÜ OCAKLARI İLÇE BAŞKANI İSMAİL IŞILAR’DAN İLKYARDIM EĞİTİCİ EĞİTMENİ MURAT CAN FİDAN’A ZİYARET
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: ‘51 DEAŞ şüphelisini yakaladık’  – Videolu Haber
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: ‘51 DEAŞ şüphelisini yakaladık’ – Videolu Haber
Temmuz’da yumurta üretimi geriledi
Temmuz’da yumurta üretimi geriledi
Süt ürünleri üretimi yükselişte
Süt ürünleri üretimi yükselişte
Mersin Limanında 400 Metrelik Gemi…
Mersin Limanında 400 Metrelik Gemi…
Ankara’daki ‘asfalt zorbaları’ gözaltında!
Ankara’daki ‘asfalt zorbaları’ gözaltında!
Haberin Doğru Adresi
Tarsus Gazetesi

Tarafsız, objektif ve en etkili organik haberleriyle Bölgenin en iyi haber sitesidir. Tarsus Haber gazetesi güncel doğru haberin adresi.

2025 Logo Haber © Tüm hakları saklıdır. Seobaz Haber Teması