.

Güvenlik güçlerince aranan bir şahıs, Anamur’da yakalandı

05.07.2019 - 13:20, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2282+ kez okundu.
 

Güvenlik güçlerince aranan bir şahıs, Anamur’da yakalandı

Anamur İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uygulaması sırasında, hakkında arama kararı bulunan bir şahıs yakalandı.Anamur İlçe Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, suç ve suçlularla mücadele kapsamında 105 kişinin Genel Bilgi Tarama sorgusu yapılırken, araması bulunan bir kişi de adli mercilere sevk edildi.Narkotik Suçlarla Mücadele ve Asayiş Ekiplerinin 2 iş yerinde yaptığı aramalarda ise 2 adet ruhsatsız tabanca ile 1 adet ruhsatsız tüfek, bunlara ait 11 adet mermi ve 23 adet dolu fişek ele geçirdi.Ele geçirilen silahlarla ilgili olarak 2 iş yeri ve 3 şahsa yönelik adli işlemler başlatıldığı belirtildi.
Anamur İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uygulaması sırasında, hakkında arama kararı bulunan bir şahıs yakalandı.
Anamur İlçe Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, suç ve suçlularla mücadele kapsamında 105 kişinin Genel Bilgi Tarama sorgusu yapılırken, araması bulunan bir kişi de adli mercilere sevk edildi.
Narkotik Suçlarla Mücadele ve Asayiş Ekiplerinin 2 iş yerinde yaptığı aramalarda ise 2 adet ruhsatsız tabanca ile 1 adet ruhsatsız tüfek, bunlara ait 11 adet mermi ve 23 adet dolu fişek ele geçirdi.
Ele geçirilen silahlarla ilgili olarak 2 iş yeri ve 3 şahsa yönelik adli işlemler başlatıldığı belirtildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.