.

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI. 23.02.2021

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 23.02.2021 - 16:52, Güncelleme: 23.02.2021 - 16:52 2941+ kez okundu.
 

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI. 23.02.2021

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI. 23.02.2021

Astrolog Murat İpek'ten 23 Şubat Ocak 2021 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları…             Koç           Bugün özellikle toprak meselesi, gayrimenkul konuları varsa çözmeniz gereken şeyler bir an önce çözün derim. Olabildiğince bugünü olumlu kararlar vererek geçirin, karamsarlık                    çözüm getirmeyecek.           Boğa           Sevgili Boğalar bugün sizin için “manasız bir gün geçti” diyebileceğiniz bir gün. Kafanızı toparlasanız da konsantrasyonunuzda yoksunluk söz konusu olabilir.           İkizler           Sevgili İkizler maddi konularda iyimserliği bir kenara bırakın. Bilirim cüzdanda iki elli lirayı yanyana görseniz kendinizi zengin sanırsınız. Bu konularda gerçekçi olun bugün.          Yengeç          Tamam iyimsersiniz, evet daha pozitif bakın çevrenize ama birilerinin çevrenizde dost gibi dolanırken kuyunuzu da kazabileceğini bilgisini bugün özellikle hatırınızda tutun.           Aslan          Aslanlar bugün iş güç konusun da aceleniz yoksa, müsaitseniz eğer vurun kafayı uyuyun. Zaten uzun süredir işteki patron, evdeki patron arasında yoruldunuz. Koy verin gitsin.           Başak           Bugün kendinizi sosyal yardımlaşma konularında bir sevgi pıtırcığı gibi hissedebilirsiniz. Elbette yardımlarda bulunun yapın bir şeyler. Ama önce kendinize hayrınız dokunsun.                    Abartmayın.           Terazi           Mini mini birler, çalışkan teraziler. Çalışın bugün! Çünkü çalışma ortamı ve kariyer alanında olumlu açılar söz konusu. Bitirilecek işleriniz varsa hadi ne duruyorsunuz? İş başına.           Akrep           Sevgili akrepler bugün hukuki konular ve uzak mesafeden halledeceğiniz işler varsa hemen gecikmeden koyulun işinize. Özellikle yurtdışı ile ilgili konular kolay gelir size bugün.           Yay           Bugün kendinizi uykulu ve hatta hemen kıyıda köşede uyumaya aday bir halde görmeniz mümkün. Bu aralar uyku düzeninize dikkat! Aynı zamanda cinsellikte de özenli olun.           Oğlak           İş veya evlilik konusu önünüze gelebilir. Bu konuyla ilgili konuşmalar, düşüncelerin aklınızı karıştırması çok doğal. Bugün çok fazla çevrenizde konuşulanları dikkate almayın derim.           Kova          Sevgili kovalar bugün sağlığınızla ilgili konularda biraz daha dikkatli olmanızda ve gerekiyorsa kendinize bu anlamda zaman ayırmanızda fayda var. Ertelemeyin sağlığınızı.           Balık          Çocuklarınız varsa çocuklarınızla, sevgiliniz varsa eğer sevgilinizle ilgili konularda bugün yanlış anlamalar ve fikir yürütmelere açık olabilirsiniz bu anlamda dikkatli olun.
GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI. 23.02.2021

Astrolog Murat İpek'ten 23 Şubat Ocak 2021 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları…

            Koç

          Bugün özellikle toprak meselesi, gayrimenkul konuları varsa çözmeniz gereken şeyler bir an önce çözün derim. Olabildiğince bugünü olumlu kararlar vererek geçirin, karamsarlık                    çözüm getirmeyecek.

          Boğa

          Sevgili Boğalar bugün sizin için “manasız bir gün geçti” diyebileceğiniz bir gün. Kafanızı toparlasanız da konsantrasyonunuzda yoksunluk söz konusu olabilir.

          İkizler

          Sevgili İkizler maddi konularda iyimserliği bir kenara bırakın. Bilirim cüzdanda iki elli lirayı yanyana görseniz kendinizi zengin sanırsınız. Bu konularda gerçekçi olun bugün.

         Yengeç

         Tamam iyimsersiniz, evet daha pozitif bakın çevrenize ama birilerinin çevrenizde dost gibi dolanırken kuyunuzu da kazabileceğini bilgisini bugün özellikle hatırınızda tutun.

          Aslan

         Aslanlar bugün iş güç konusun da aceleniz yoksa, müsaitseniz eğer vurun kafayı uyuyun. Zaten uzun süredir işteki patron, evdeki patron arasında yoruldunuz. Koy verin gitsin.

          Başak

          Bugün kendinizi sosyal yardımlaşma konularında bir sevgi pıtırcığı gibi hissedebilirsiniz. Elbette yardımlarda bulunun yapın bir şeyler. Ama önce kendinize hayrınız dokunsun.                    Abartmayın.

          Terazi

          Mini mini birler, çalışkan teraziler. Çalışın bugün! Çünkü çalışma ortamı ve kariyer alanında olumlu açılar söz konusu. Bitirilecek işleriniz varsa hadi ne duruyorsunuz? İş başına.

          Akrep

          Sevgili akrepler bugün hukuki konular ve uzak mesafeden halledeceğiniz işler varsa hemen gecikmeden koyulun işinize. Özellikle yurtdışı ile ilgili konular kolay gelir size bugün.

          Yay

          Bugün kendinizi uykulu ve hatta hemen kıyıda köşede uyumaya aday bir halde görmeniz mümkün. Bu aralar uyku düzeninize dikkat! Aynı zamanda cinsellikte de özenli olun.

          Oğlak

          İş veya evlilik konusu önünüze gelebilir. Bu konuyla ilgili konuşmalar, düşüncelerin aklınızı karıştırması çok doğal. Bugün çok fazla çevrenizde konuşulanları dikkate almayın derim.

          Kova

         Sevgili kovalar bugün sağlığınızla ilgili konularda biraz daha dikkatli olmanızda ve gerekiyorsa kendinize bu anlamda zaman ayırmanızda fayda var. Ertelemeyin sağlığınızı.

          Balık

         Çocuklarınız varsa çocuklarınızla, sevgiliniz varsa eğer sevgilinizle ilgili konularda bugün yanlış anlamalar ve fikir yürütmelere açık olabilirsiniz bu anlamda dikkatli olun.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.