.

Evinden çıkamayana kapıda kolay ödeme imkanı

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 28.11.2020 - 14:53, Güncelleme: 28.11.2020 - 14:53 2019+ kez okundu.
 

Evinden çıkamayana kapıda kolay ödeme imkanı

Korona Virüs kısıtlamaları nedeniyle evinden çıkmayan vatandaşlar için her türlü kolaylığı sağlayan Mezitli Belediyesi

Evinden çıkamayana kapıda kolay ödeme imkanı Korona Virüs kısıtlamaları nedeniyle evinden çıkmayan vatandaşlar için her türlü kolaylığı sağlayan Mezitli Belediyesi, vergisini ödeyemeyen vatandaşları da düşündü. 30 Kasım tarihinde sona erecek olan emlak ve çevre temizlik vergilerinin ikinci taksiti için kapıda kolay ödeme imkanı sundu. Hergün farklı bölgelerde hizmet veren ‘Kolay Ödeme Aracı’ vatandaşlara borç sorgulama, tahsilat, beyan, tahakkuk ve ödeme gibi imkanlar sağladı. Vatandaşlarını korona virüsünün olumsuz etkisinden korumak amacıyla belediye meclis üyesi Hamide Oylumlu’nun refakatinde başlatılan uygulama ile belediye ödeme birimlerine gidemeyen ve internet üzerinden ödeme imkanı bulamayan vatandaşlar, kolay ödeme aracı ile tüm işlemlerini gerçekleştirebildi.  Uygulama, Belediye tarafından görevlendirilen yetkili personel tarafından oluşan talep üzerine hizmet verdi.  Ödeme yapmak isteyen vatandaşlar pos cihazı ile de kolaylıkla işlemlerini yapabildi. UYGULAMA VATANDAŞLARDAN TAM NOT ALDI Geçtiğimiz hafta sonu Şoray1, Koytur 2, Vivaldi, Samanyolu, Luna sitelerinde hizmet vermeye başlayan ‘Kolay Ödeme Aracı’ vatandaşların büyük beğenisini topladı. Çevrede bulunan sitelerden de yoğun ilgi gören uygulama ile çok sayıda vatandaş evinin önünde sıra beklemeden işlemlerini gerçekleştirdi. Uygulamadan son derece memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar, “Belediyeye gitmeden evimizin önünde işlemlerimizi hallediyoruz. Başkanımıza bize bu kolaylığı sağladığı için teşekkür ederiz”  dedi. ‘İHTİYACA GÖRE HİZMET ÜRETİYORUZ’ Hizmetlerinde vatandaşın mutluluğunu hedeflediklerini vurgulayan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan,  “Her hizmetimizi planlarken, halkımızın gereksinimlerini ve mutlu olmasını gözetiyoruz. Vatandaşımızın Mezitli’de yaşamaktan mutlu olmasını isteyerek, ihtiyaca göre hizmet üretiyoruz. Korona virüsü tedbirleri kapsamında vatandaşlarımızın mağdur olmaması için hizmet verecek bir uygulamayı hayata geçirdik. Hizmet sadece aracın bulunduğu site halkına değil, aracın bulunduğu bölgeye giden tüm Mezitli halkı bu hizmetten yararlanabildiler”  dedi.
Korona Virüs kısıtlamaları nedeniyle evinden çıkmayan vatandaşlar için her türlü kolaylığı sağlayan Mezitli Belediyesi

Evinden çıkamayana kapıda kolay ödeme imkanı

Korona Virüs kısıtlamaları nedeniyle evinden çıkmayan vatandaşlar için her türlü kolaylığı sağlayan Mezitli Belediyesi, vergisini ödeyemeyen vatandaşları da düşündü. 30 Kasım tarihinde sona erecek olan emlak ve çevre temizlik vergilerinin ikinci taksiti için kapıda kolay ödeme imkanı sundu. Hergün farklı bölgelerde hizmet veren ‘Kolay Ödeme Aracı’ vatandaşlara borç sorgulama, tahsilat, beyan, tahakkuk ve ödeme gibi imkanlar sağladı.

Vatandaşlarını korona virüsünün olumsuz etkisinden korumak amacıyla belediye meclis üyesi Hamide Oylumlu’nun refakatinde başlatılan uygulama ile belediye ödeme birimlerine gidemeyen ve internet üzerinden ödeme imkanı bulamayan vatandaşlar, kolay ödeme aracı ile tüm işlemlerini gerçekleştirebildi.  Uygulama, Belediye tarafından görevlendirilen yetkili personel tarafından oluşan talep üzerine hizmet verdi.  Ödeme yapmak isteyen vatandaşlar pos cihazı ile de kolaylıkla işlemlerini yapabildi.

UYGULAMA VATANDAŞLARDAN TAM NOT ALDI

Geçtiğimiz hafta sonu Şoray1, Koytur 2, Vivaldi, Samanyolu, Luna sitelerinde hizmet vermeye başlayan ‘Kolay Ödeme Aracı’ vatandaşların büyük beğenisini topladı. Çevrede bulunan sitelerden de yoğun ilgi gören uygulama ile çok sayıda vatandaş evinin önünde sıra beklemeden işlemlerini gerçekleştirdi. Uygulamadan son derece memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar,

“Belediyeye gitmeden evimizin önünde işlemlerimizi hallediyoruz. Başkanımıza bize bu kolaylığı sağladığı için teşekkür ederiz” 

dedi.

‘İHTİYACA GÖRE HİZMET ÜRETİYORUZ’

Hizmetlerinde vatandaşın mutluluğunu hedeflediklerini vurgulayan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 

“Her hizmetimizi planlarken, halkımızın gereksinimlerini ve mutlu olmasını gözetiyoruz. Vatandaşımızın Mezitli’de yaşamaktan mutlu olmasını isteyerek, ihtiyaca göre hizmet üretiyoruz. Korona virüsü tedbirleri kapsamında vatandaşlarımızın mağdur olmaması için hizmet verecek bir uygulamayı hayata geçirdik. Hizmet sadece aracın bulunduğu site halkına değil, aracın bulunduğu bölgeye giden tüm Mezitli halkı bu hizmetten yararlanabildiler”

 dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.