.

Erdemli’den okullara badana-boya desteği

Genel 28.12.2018 - 07:30, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1244+ kez okundu.
 

Erdemli’den okullara badana-boya desteği

Erdemli Belediyesi kırsalda bulunan mahallelerdeki okulların boya-badana eksikliklerini gerçekleştirdikleri çalışmalarla gideriyor.Erdemli Belediyesi, Arslanlı Mahallesi’nde bulunan okulların boya-badana eksikliklerini gideriyor. Okul ayrımı yapmadan gelen talepler doğrultusunda eğitim kurumlarına hizmet götürdüğünü kaydeden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "Hizmetlerimiz kesintisiz devam ediyor, Arslanlı’da asfalt-yol çalışmalarının yanı sıra okulların boya-badana ihtiyacını giderdik. Gelen taleplere göre okulların eksikliklerini tamamlamaya devam ediyoruz" dedi.Boya badana hizmetlerinin yanı sıra tüm okul yollarını asfalt ve parkeye kavuşturduklarını, aynı şekilde okul bahçelerini de parke taşlarla ördüklerini ifade eden Tollu, çocukların kışın çamurdan, yazın ise tozdan kurtulmaları, kısacası rahat etmeleri için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Öğrencilerin rahat etmesi adına her türlü etkinliği yerine getirdiklerini kaydeden Tollu, bundan sonrası için de bu hizmetleri katlayarak yapmaya devam edeceklerini söyledi.
Erdemli Belediyesi kırsalda bulunan mahallelerdeki okulların boya-badana eksikliklerini gerçekleştirdikleri çalışmalarla gideriyor.
Erdemli Belediyesi, Arslanlı Mahallesi’nde bulunan okulların boya-badana eksikliklerini gideriyor. Okul ayrımı yapmadan gelen talepler doğrultusunda eğitim kurumlarına hizmet götürdüğünü kaydeden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "Hizmetlerimiz kesintisiz devam ediyor, Arslanlı’da asfalt-yol çalışmalarının yanı sıra okulların boya-badana ihtiyacını giderdik. Gelen taleplere göre okulların eksikliklerini tamamlamaya devam ediyoruz" dedi.
Boya badana hizmetlerinin yanı sıra tüm okul yollarını asfalt ve parkeye kavuşturduklarını, aynı şekilde okul bahçelerini de parke taşlarla ördüklerini ifade eden Tollu, çocukların kışın çamurdan, yazın ise tozdan kurtulmaları, kısacası rahat etmeleri için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Öğrencilerin rahat etmesi adına her türlü etkinliği yerine getirdiklerini kaydeden Tollu, bundan sonrası için de bu hizmetleri katlayarak yapmaya devam edeceklerini söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.