.

Erdemli’de yol çalışmaları sürüyor

Genel 05.12.2018 - 10:30, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1179+ kez okundu.
 

Erdemli’de yol çalışmaları sürüyor

Erdemli Belediyesi, yeni yasa ile köyden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerindeki alt ve üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.Bu kapsamda Kuşluca Mahallesi’ndeki yol yapım çalışmaları da devam ediyor. Çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçenin her mahallesinde alt yapıdan sosyal hayata kadar tüm eksiklikleri gidererek çalışmaları sürdüreceklerini söyledi. Tollu; "Erdemli’nin her noktasında hizmetlerimiz devam edecektir. Çalışma alanımızdaki genişlemeye rağmen ekiplerimiz, 7 gün 24 saat hizmet üreterek vatandaşın rahatı için çalışmaktadır. İlçeyi modern bir şehir haline kavuşturmak için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz” dedi.Kuşluca Mahalle Muhtarı Ahmet Dişlen ise Yörükleri hizmetsiz bırakmadığı için Başkan Tollu’ya teşekkür etti.
Erdemli Belediyesi, yeni yasa ile köyden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerindeki alt ve üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.
Bu kapsamda Kuşluca Mahallesi’ndeki yol yapım çalışmaları da devam ediyor. Çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçenin her mahallesinde alt yapıdan sosyal hayata kadar tüm eksiklikleri gidererek çalışmaları sürdüreceklerini söyledi. Tollu; "Erdemli’nin her noktasında hizmetlerimiz devam edecektir. Çalışma alanımızdaki genişlemeye rağmen ekiplerimiz, 7 gün 24 saat hizmet üreterek vatandaşın rahatı için çalışmaktadır. İlçeyi modern bir şehir haline kavuşturmak için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz” dedi.
Kuşluca Mahalle Muhtarı Ahmet Dişlen ise Yörükleri hizmetsiz bırakmadığı için Başkan Tollu’ya teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.