.

Erdemli’de parke yol çalışmaları

Genel 08.11.2018 - 09:30, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2332+ kez okundu.
 

Erdemli’de parke yol çalışmaları

Erdemli Belediyesi’ne bağlı ekipler, Kösbucağı Mahallesi’nde ihtiyaç duyulan bölgelere parke yol çalışması gerçekleştiriyor.Çalışmalarla ilgili bilgi veren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçenin en uzak bölgelerine dahi eşit hizmet götürdüklerini belirterek, çalışmaların devam edeceğini kaydetti. Kösbucağı Mahallesi’nde kapsamlı bir çalışma gerçekleştirdiklerini ifade eden Tollu, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını söyledi.Vatandaşların yapılan hizmetlere sahip çıkması gerektiğini söyleyen Tollu, "İhtiyar, genç, çoluk, çocuk demeden el ele vererek ve azimle çalışarak Allah’ın izniyle mahallelerimizi de zirvelere taşıyacağız. Bize hizmet etmek, sizlere de bu hizmetlere sahip çıkmak düşer" dedi.
Erdemli Belediyesi’ne bağlı ekipler, Kösbucağı Mahallesi’nde ihtiyaç duyulan bölgelere parke yol çalışması gerçekleştiriyor.
Çalışmalarla ilgili bilgi veren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçenin en uzak bölgelerine dahi eşit hizmet götürdüklerini belirterek, çalışmaların devam edeceğini kaydetti. Kösbucağı Mahallesi’nde kapsamlı bir çalışma gerçekleştirdiklerini ifade eden Tollu, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını söyledi.
Vatandaşların yapılan hizmetlere sahip çıkması gerektiğini söyleyen Tollu, "İhtiyar, genç, çoluk, çocuk demeden el ele vererek ve azimle çalışarak Allah’ın izniyle mahallelerimizi de zirvelere taşıyacağız. Bize hizmet etmek, sizlere de bu hizmetlere sahip çıkmak düşer" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.